KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BUDAPEST_BANK_FTC"
Biztos vezetésről kapott ki az FTC 2008. október 22. 20:05 Meglepetésre a Budapest Bank FTC együttese 30-29-es vereséget szenvedett Kiskunhalason a női kézilabda NB I nyolcadik fordulójában. A fővárosi csapat hiába vezetett nyolc góllal is a huszadik percben, a következő tizennyolc percben mindössze egy (!) gólra volt képes, így utána már futott az eredmény után.
 
Az FTC-t nem, csak a Debrecent büntették 2008. október 15. 14:40 A debreceniek számára elfogadhatatlan határozatot hozott a Magyar Kézilabda-szövetség fellebbviteli bizottsága. Nem értik ugyanis, miért csak nekik kell bűnhődniük azért, mert a ferencvárosi szurkolók botrányt okoztak a Hódos Imre Sportcsarnokban megrendezett női rangadón.
 
Az ETO nyerte a góllövő versenyt 2008. szeptember 28. 19:38 A címvédő Győri Audi ETO gólzáropos mérkőzésen 45-37-es győzelmet aratott a vendég Budapest Bank-FTC ellen a női kézilabda NB I vasárnapi mérkőzésén. Az első félidő elején rögtön elhúztak a győriek és a félidőig tartották az ötgólos különbséget. A második játékrészben már tíz gól is volt a különbség, ám a Ferencváros még felzárkózott négyre, ám a folytatásban összekapta magát az ETO, és magabiztosan nyert.
 
Gólzápor és FTC-siker a Népligetben 2008. szeptember 13. 19:34 Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság második fordulójában a hazai pályán szereplő Ferencváros gólzáporos mérkőzésen hat góllal bizonyult jobbnak a Nyíradonynál. A negyven gólt hoz első felvonást követően a fiatal ferencvárosi csapatnál volt a kétgólos előny, de a rutinos élvonalbeli játékosokkal felálló vendégek megnehezítették a Szucsánszki Zitára és Zácsik Szandrára építő hazaiak dolgát. Elek Gábor együttese a debreceni vereség után (35-29) első győzelmét aratta a bajnokságban, a Nyíradony a pécsiek ellen sima siker után (31-23) viszont először kapott ki.
 
Azonosították a fáklyát hajító szurkolót 2008. szeptember 8. 17:18 Vasárnap botrányt okoztak a ferencvárosi drukkerek Debrecenben. A pályára égő fáklyát bedobó szurkolót a biztonsági emberek kiszúrták, és átadták a Hódos Imre Sportcsarnok hátsó bejáratánál posztoló rendőröknek. A debreceniek ügyvezető elnöke meglepő kijelentést tett…
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu