KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BRANN_BERGEN"
Szívrohamot kapott Korcsmár csapattársa 2011. szeptember 26. 14:08 Szívrohamot kapott egy norvég bajnokin Carl-Erik Torp, az élvonalbeli SK Brann labdarúgója. A 27 éves középpályás - a magyar válogatott Korcsmár Zsolt csapattársa - vasárnap, a Sogndal elleni mérkőzés hajrájában esett össze úgy, hogy csak a 78. percben állt be csereként. A beszaladó orvosok újraélesztették, és eszméleténél volt, amikor helikopterrel kórházba szállították. A Haukeland egyetemi klinika hétfői tájékoztatása szerint a játékos állapota stabil.
 
Veretlenül norvég bajnok a Rosenborg 2010. november 7. 21:28 Az Aalesund elleni 2-2 azt jelentette, hogy a Rosenborg veretlenül nyerte meg a norvég labdarúgó bajnokságot. A záró fordulóban Korcsmár Zsolt végig a pályán volt az Odd Grenland ellen odahaza 1-1-re végzett a végül 13. helyen befutó Brann együttesében. A Kongsvinger és a Sandefjord kiesett, a Hönefoss osztályozót játszik.
 
Magyar válogatott Norvégiában 2010. július 18. 21:52 Az Újpest FC és az SK Brann megállapodása értelmében Korcsmár Zsolt november 30-ig a norvég csapathoz szerződik kölcsönjátékosként - jelentette be a klub hivatalos honlapján.
 
Norvég klubhoz utazik vb-bronzérmesünk 2010. január 24. 18:39 A norvég bajnokság ötödik helyezettjéhez, az SK Brannhoz utazik próbajátékra a magyar U20-as labdarúgó-válogatott tagjaként világbajnoki bronzérmes Korcsmár Zsolt. Az újpesti védő hétfőn csatlakozik a Spanyolországban készülő csapathoz, erről a norvég együttes hivatalos honlapja számolt be.
 
Kovács Péter, a közellenség 2009. augusztus 10. 15:15 Különös körülmények között talált a kapuba Kovács Péter: a Brann Bergen kapusa addig terelgette a labdát, míg egyszercsak a térdét fájlalva összeesett, és a földön maradt. Az Odd Grenland csatára azonban nem állt meg, hanem kapva kapott az alkalmon, és az üres kapuba passzolta a labdát. Az ellenfél játékosai hiába falták fel kis híján a magyar támadót, a gól attól még gól maradt, Kovács neve pedig bekerült a jegyzőkönyv gólszerzők rovatába. Az Odd végül 5-1-es győzelemmel jutott a Norvég Kupa negyeddöntőjébe.
 
BL-selejtező: szerencsés norvég továbbjutás, jöhet a Marseille 2008. augusztus 5. 19:39 A norvég Brann Bergen együttese jutott tovább elsőként a Bajnokok Ligája második selejtező fordulójából, a gárda idegenben lőtt góllal búcsúztatta a lett Ventspils csapatát.
 
Bajnokok Ligája: idegenbeli győzelemmel kezdett a Dinamo Kijev 2008. július 29. 22:49 A Brann Bergen hazai pályán fektette két vállra a Ventspilst (1-0), míg a Dinamo Kijev idegenben került lépéselőnybe a Drogheda United (2-1) ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu