KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BRAGA"
Edzőcsere a Bragánál 2012. május 30. 23:18 A portugál labdarúgó bajnokságban szereplő SC Braga internetes oldalán hivatalos közleményben erősítette meg, hogy Leonardo Jardim - közös megegyezés alapján - mindössze egy év után elhagyja a csapatot.
 
Európa-liga, nyakon öntve! - blog 2011. április 14. 17:45 A szerda bloggerünk hármaskötésének hozott szerencsét, így még az is belefért, hogy az Inter még egy nyamvadtz döntetlenre sem volt képes Gelsenkirchenben. A tippmixesdi tovább folytatódik, csütörtökre is megérkeztek ugyanis a ropogós tippek. Természetesen a mai menü szíve-lelke az Európa-liga, de azért akad egy találkozó, ami nem a második számú kontinentális kupasorozatról szól. Egy vérbeli derbiről van szó, ezzel öntötte nyakon alkalmi jósunk a csütörtököt.
 
Európa-liga: itt a portugál királyság? 2011. április 13. 20:45 Dzsudzsák Balázs PSV-jének a Benficát, a Szpartak Moszkvának a Portót kellene megsemmisítenie a továbbjutáshoz az El-negyeddöntő csütörtöki visszavágóin. Három portugál csapat még soha nem jutott egyszerre elődöntőbe európai kupasorozatban, most simán megtörténhet, garantált lenne a luzitán döntős Dublinban. A papírforma Benfica-Braga és Villarreal-Porto párharcot ígér a döntőért.
 
Bragai győzelmével második a Sporting 2008. szeptember 2. 00:17 A Sporting Lisszabon Heldér Postiga harmadik percben szerzett közeli találatával győzött a Braga otthonában a portugál labdarúgó bajnokságban (Liga Sagres) hétfőn, ezzel feljött a tabellán vezető Nacional mögé. A második forduló zárómérkőzésén kiegyenlített játék folyt, a hazaiak sorsát a 83. percben João Pereira kiállítása pecsételte meg, akit brutális mozdulatát követően azonnal kiállított a játékvezető.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu