KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BOZSIK_PETER"
Duplán ünnepeltek az MLSZ-nél 2011. október 28. 14:33 Zombori Sándort 60., Bozsik Pétert 50. születésnapja alkalmából köszöntötték a MLSZ székházában - számolt be a hírről a szövetség hivatalos honlapja.
 
„A magyar foci betette a lábát Európába” 2009. augusztus 27. 22:25 A Debrecen a Liverpoolt, a Lyont és a Fiorentinát kapta ellenfélül a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében. A riválisok erősek, talán túlságosan is azok, az ország azonban ünnepel. Tizennégy esztendő telt el az utolsó valamirevaló klubsiker óta, ki volt már éhezve az egyszeri futballdrukker az ilyenfajta boldogsághormonokra. Nem beszélve az ezzel járó pénzről, és ami talán hosszabb távon még ennél is fontosabb, a honi labdarúgás nemzetközi elismeréséről. A Loki néhány éve elindult egy úton, egy céltudatosan megtervezett irányba. Felébredt téli álmából a magyar labdarúgás? Többek között erről beszélgettünk Jámbor Lászlóval, az MLSZ fejlesztési igazgatójával, aki egykoron dolgozott a DVSC-ben is, illetve Bozsik Péter volt szövetségi kapitánnyal. A vélemények tanulságosak...
 
Verebes: Mentálisan nincs kész a csapat! 2008. november 21. 11:27 A szerdai Észak-Írország-Magyarország (0-2) válogatott labdarúgó-mérkőzés tükrében három egykori szövetségi kapitányt kérdezett a SportHirado.hu arról, a jelen nemzeti együttese 2008 végén milyen játékerőt képvisel, merre halad, mire hivatott. Verebes József, Bicskei Bertalan és Bozsik Péter készségesen álltak rendelkezésünkre, s osztották meg véleményüket. Cikkünkben erről olvashatnak.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu