KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BORI_GABOR"
Bori: Fradi helyett Kecskemét 2010. február 5. 23:36 Bori Gábor, az MTK korábbi válogatott labdarúgója kölcsönben a KTE-Ereconál folytatja pályafutását - írja a kecskemetite.hu.
 
Elijesztették a szurkolók a Fraditól 2010. január 29. 14:29 Hiába egyezett meg a két klub, Bori Gábor mégsem lesz tavasszal a Ferencváros labdarúgója. Az MTK játékosát ugyanis megfenyegették a zöld-fehér együttes szurkolói, ezért visszalépett a szerepléstől.
 
Magyar játékossal erősített a Fradi 2010. január 27. 13:38 A tavaszi szezonban a Ferencváros labdarúgója lesz Bori Gábor, az MTK játékosa. A 26 éves játékosról szóló hírt a 100 százalék Fradi nevű portál közölte.
 
MTK: Bori visszatér, Urbán Paksra ment 2009. augusztus 12. 15:21 Változott az első osztályú labdarúgó-bajnokságot három győzelemmel kezdő MTK kerete: Bori Gábor visszatért az Újpest FC-től, ugyanakkor a gólerős csatár, Urbán Gábor a paksi együtteshez került kölcsönbe. Erről a futballcsapat hivatalos honlapja számolt be.
 
MTK-K. O. a Szusza Ferenc Stadionban 2008. október 4. 16:48 Bár az első félidőben visszafogott teljesítményt nyújtottak a csapatok a labdarúgó NB I 10. fordulójának rangadóján, Bozsics révén így is vezetéshez jutottak a hazaiak, akik a második félidőben ellenállhatatlan teljesítményt nyújtva, az egykori MTK-s Bori, illetve Bozsics újabb és Kabát góljával magabiztosan győztek. A vendégeknek csak a becsületgólra futotta. A lila-fehérek továbbra is élen állnak a bajnokságban, akik hazai pályán eddig még csak pontot sem vesztettek.
 
Felkészülési mérkőzés: Bori duplájával verte az MTK a Szolnokot 2008. július 16. 19:53 Bori Gábor két góljával 2-1-re győzött az MTK Hungária FC labdarúgócsapata a Szolnok ellen a Hidegkuti-stadionban felkészülési mérkőzésen. Jól sikerült tehát a budapestiek ráhangolódása a vasárnapi Szuperkupa-döntőre.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu