KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BOLONI_LASZLO"
Bölöni Katarban 2012. június 24. 14:49 Egyéves szerződést írt alá a katari élvonalbeli Al Kor csapatával Bölöni László.
 
Bölöni Torghelle excsapatánál folytatja 2011. június 9. 16:17 Kétéves szerződést kötött a romániai magyar tréner, Bölöni László a PAOK-kal - jelentette be a görög élvonalban szereplő klub hivatalos honlapján csütörtökön.
 
Magyar edző a Lens kispadján 2011. január 2. 16:40 A francia élvonalbeli RC Lens labdarúgóklub hivatalos honlapján jelentette be, hogy Bölöni László veszi át a kiesőzónában tanyázó csapat irányítását.
 
Két meccs után kirúgták Bölönit 2010. szeptember 4. 11:41 Vége! Két meccs után elköszöntek az arabok Bölöni Lászlótól, napjaink talán legismertebb magyar futballedzőjétől.
 
Bölöni Lászlónak mennie kellett 2010. szeptember 2. 14:41 A csapat gyenge eredményei miatt megköszönték a vezetőedző, Bölöni László munkáját az arab emírségekbeli al-Vahdánál.
 
Börtönbe kerülhet Bölöni László? 2010. március 5. 15:44 Hat hónaptól öt évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik Bölöni Lászlót Belgiumban, amiért még a Standard Liege edzőjeként kitessékelte a doppingellenőrzés miatt a csapat öltözőjébe belépő illetékest tavaly novemberben a Gent ellen 2-1-re elveszített meccs után - írják belga és erdélyi források.
 
Megtalálták Bölöni László utódját 2010. február 11. 09:50 Egy nap alatt megtalálták a szerdán lemondott Bölöni László utódját a Standard Liége-nél - tudatta a klub honlapja. A belga együttest a továbbiakban Dominique D'Onofrio irányítja, aki korábban már kétszer is ülhetett az együttes kispadján.
 
Liege-ben lemondott Bölöni László 2010. február 10. 18:21 A rossz bajnoki szereplés miatt lemondott Bölöni László, a Standard Liege vezetőedzője. Ezt honlapján közölte a belga labdarúgóklub.
 
Megvan a Pool első nyári igazolása 2010. február 3. 18:20 Bölöni László csapatától, a Standard Liege-től igazol a Liverpool FC, a szerb csatár Milan Jovanovics a nyáron érkezik az Anfield Roadra.
 
Juhásszal van tele a belga sajtó 2010. január 18. 15:11 Nem mindennapi mérkőzést hozott a vasárnapi Standard-Anderlecht (0-4) csúcsmeccs a belga bajnokságban. A főszereplő a magyar válogatott védő Juhász Roland volt, akiről kiállították a rettegett hírű Axel Witselt egy csúnya becsúszás után a 43. percben. A liege-iek színészkedéssel vádolták Juhászt, aki össze is szólalkozott Bölöni Lászlóval, a Standard vezetőedzőjével. A hátvéd kikéri magának a gyanúsítgatást.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu