KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BL_TENYOZON"
BL-tényözön: elit klubba lép a Chelsea? 2010. december 8. 17:37 Mindössze négy csapatnak sikerült eddig makulátlan mérleggel zárni a csoportkört a Bajnokok Ligájában, szerdán egy marseille-i győzelemmel ehhez az illusztris társasághoz csatlakozhat a Chelsea. A Real Madrid története legjobb csoportkörös eredményét érheti el, ha legyőzi az Auxerre-t, a Milan pedig mindössze második hazai sikerére készül utolsó nyolc BL-meccsén. Tekintsd meg a topcsapatok sorával telített esti meccsdömpinget felvezető cikkünket!
 
BL-tényözön: csúcsot dönt az MU-védelem? 2010. december 7. 16:40 Soha nem látott bravúrra készül a Manchester United kedden, hiszen egyetlen csapatnak sem sikerült kapott gól nélkül zárnia a csoportkört a Bajnokok Ligájában. Ehhez a Vörös Ördögöknek meg kell fékezni utolsó két BL-meccsén kilenc gólt rúgó Valenciát: ha ez sikerül, megnyeri az együttes a C jelű négyest. Ehhez hasonló érdekességeket találsz az Inter, a Tottenham, a Schalke és a Barcelona meccséről a SportHirado.hu felvezetőjében!
 
BL-tényözön: légy okosabb a haveroknál! 2010. november 23. 15:58 Topcsapatok garmadája lép pályára kedden este a Bajnokok Ligájában, hiszen a Real Madrid, az Ajax, az AS Roma, a Bayern München, a Chelsea, a Milan és az Arsenal is érdekelt az ötödik forduló első felvonásában. Mielőtt az európai futball krémje kifutna a gyepre, a SportHirado.hu összegyűjtött egy sor érdekes, furcsa, vagy éppen meghökkentő adatot: légy okosabb a haveroknál, tudj meg mindent az esti nagy mérkőzésekről!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu