KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BASEL"
A négyben a Basel, viszlát Lazio, NUFC! 2013. április 11. 23:50 VIDEÓ! A hazai 2-2 után idegenben is négygólos döntetlent játszott a Tottenham a Basellel az El-negyeddöntő második felvonásán, emberhátrányban vészelte át a hosszabbítást, de végül tizenegyespárbajban 4-1-re alulmaradt a svájciakkal szemben. Vertonghent a 90. percben állították ki. Dempsey duplája végül semmit sem ért a St. Jakob Parkban. A Lazio és a Newcastle csak rövid ideig reménykedhetett a továbbjutásban, a második félidőben, mindkét csapat számára a búcsút jelenti a hazai 1-1, elődöntős a Fenerbahce és a Benfica.
 
A Bayern nem bír a Cityvel - blog 2011. szeptember 27. 14:00 A keddi nap egyértelműen a Bajnokok Ligájáról szól, bloggerünk újult erővel vetette bele magát az európai élfutballba. Alkalmi megmondónk a nyolc esti (a CSZKA-Inter meccs 18.30-kor kezdődik!) meccsből hatot kihalászott - bizony akadnak érdekesnek tűnő tippek. Ilyen például, hogy a Bayern München nem bír majd a Manchester Cityvel. A csúcsrangadó mellett többek között a Real Madrid, a Manchester United, a Benfica és a már említett orosz-olasz ütközet is helyet kapott a mai menüsorban. Jó csemegézést!
 
Három támadóval kezd a Loki Bázelben 2010. augusztus 4. 15:18 A délutáni taktikai értekezletet követően Herczeg András vezetőedző kijelölte a szerda esti Basel elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján pályára lépő kezdő tizenegyét - közölte a klub hivatalos honlapja, a dvsc.hu.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu