KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BASEBALL"
Bömbölés után többszörös kárpótlás 2012. május 4. 10:41 Borzasztóan indult, meseszerű lett a végkifejlet. A Texas Rangers baseballcsapatának egy ifjú szurkolója sírógörcsöt kapott, amikor a mellette és apja mellett ülő pár elhalászta előle a pályáról kidobott labdát a New York Yankees elleni meccsen, ám amikor a hazai együttes egyik tagja ezt az óriáskivetítőn észrevette, meglepte egy másikkal. Mi több, a csapat később névre szóló mezzel és valamennyi játékos által aláírt labdával is meglepte a hároméves Cameront. Erre sokáig emlékezni fog a lurkó, annyi szent!
 
Elrabolták a dél-amerikai sztárt 2011. november 10. 12:19 Ismeretlen fegyveresek elrabolták Wilson Ramost, az észak-amerikai profi ligában (MLB) érdekelt Washington Nationals venezuelai baseballosát.
 
MLB-döntő: ismét előnyben a St. Louis 2011. október 23. 10:30 Vendégként került ismét lépéselőnybe a tizenegyedik bajnoki címére hajtó St. Louis Cardinals az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) 2011-es döntőjében.
 
Százmeccses eltiltás Amerikában 2011. szeptember 15. 10:28 Második doppingvétsége miatt száz mérkőzésre szóló eltiltást kapott Eliezer Alfonzo, az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) érdekelt Colorado Rockies elkapója.
 
Nyaktörés meccsen – videó 2011. augusztus 8. 22:12 Eltört egyik nyakcsigolyája annak a baseballjátékosnak, akit egy visszaütött labda trafált telibe. A Colorado Rockies dobójának, Juan Nicasiónak sansza nem volt arra, hogy elhajoljon, ráadásul éppen a fejére zuhant. Kórházba szállítás után azonnal megműtötték, nyakcsigolyáját két csavarral rögzítették, és fém nyakmerevítőt kapott.
 
Megúszta! Elkapták a baseball-drukkert! 2011. július 13. 16:37 Hátborzongató! A közelmúltban elhunyt baseballszurkoló temetésének napján majdnem meghalt egy másik drukker is Phoenixben. Keith Carmickle is hat métert zuhant volna, de még idejében elkapták a barátai.
 
Életét adta a labdáért a drukker - videó 2011. július 9. 17:19 Meghalt egy szurkoló a Texas Rangers-Oakland Athletic profi amerikai baseball-mérkőzésen (MLB), miután a kidobott labdát elkapva átbillent a korláton, s lezuhant a lelátóról..
 
Ezt meg hogy kaptad el, barátom? - videó 2010. augusztus 6. 13:53 Akamacu Maszato nem viccelt, amikor nekiindult, hogy elkapja a zuhanó labdát. Más már lemondott volna a golyóról, hiszen az elütést követően a kis gömb rendületlenül tartott a nézők felé. Már az ütő is ünnepelt, s indult volna a hazafutásra, csakhogy jött történetünk hőse, a Hirosima Carp baseballjátékosa, aki valószínűleg a sportág történetének egyik legszenzációsabb mozdulatával szedte össze a labdát. Maszato nindzsákat meghazudtolva mászott falra. Ezután az ellenfél is ezt tette, csak más értelemben.
 
Brutális fejlövés – videó! 2010. június 3. 11:30 A baseball veszélyes üzem, erről árulkodik legalábbis az alábbi videó. A labda olyan erővel trafálta telibe a dobó fejét, hogy egy jó ideig magához sem tért, és hordágyon vitték le a pályáról. Az ellenfelet ez persze cseppet sem zavarta, és hazafutással fokozta a földön maradó játékos kínjait. Hiába, Amerikában a show-nak folytatódnia kell!
 
Videó: ünneplés közben tört el a lába! 2010. május 31. 20:16 A mennyből zuhant a pokolba a minap Kendry Morales, az MLB-ben szereplő Los Angeles Angels baseballjátékosa. Megcsinálta élete ütését, az ún. Grand Slamet, amivel megnyerte a meccset csapatának, de az ünneplés hamar abbamaradt, mert közben eltört a bal lába! Nézd meg videón, hogy is történt az elképesztő eset!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu