Életét adta a labdáért a drukker - videó

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 9. 17:19
Meghalt egy szurkoló a Texas Rangers-Oakland Athletic profi amerikai baseball-mérkőzésen (MLB), miután a kidobott labdát elkapva átbillent a korláton, s lezuhant a lelátóról..


A Rangers játékosa, Josh Hamilton az ellenfél egy hibás ütése után a hozzákerült labdát kidobta a nézőtérre. Ha tudja, hogy jószándéka tragédiával végződik, aligha tesz ilyet...

A mérkőzésre a kisfiával kilátogató Shannon Stone elkapta az "ajándékot", csakhogy közben olyannyira előrehajolt, hogy átbillent a korláton, és mintegy hat métert zuhanva - a szemtanúk szerint - a fejére esett. Azonnal kórházba szállították az erősen vérző férfit, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét - egy órával a balesetet követően elhunyt.

"Az első rossz ütés után egy lánynak dobtam a labdát. Aztán mögöttem valaki szólt, azt mondta: Hé, Hamilton, mi a helyzet a következővel? Megfordultam, és Stone volt az első, akit láttam, bólintottam, hogy rendben, a következő labda neki megy, és ahogy hozzám kerül, már dobtam is az irányába..." - idézte fel a tragédiát megelőző pillanatokat Hamilton.

A mérkőzést egyébként a helyszínen nézte meg George W. Bush, az Egyesült Államok korábbi elnöke is, aki a Texas Rangers nagy rajongója, s korábban résztulajdonosa is volt.

Címkék: baseball
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu