KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BARANYAI_JANOS"
Baranyai hatodik lett az Eb-n 2012. április 13. 22:11 Baranyai János összetettben hatodik lett a 85 kilogrammosok péntek esti versenyében a törökországi Antalyában zajló, olimpiai kvalifikációs súlyemelő Európa-bajnokságon.
 
Rádesett a súly? És akkor mi van!? 2009. szeptember 30. 17:32 Egy könyökficam, és a szó szerint a vállra nehezedő hatalmas teher ellenére sem lágyult meg a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szíve Baranyai Jánossal kapcsolatban. A szervezet egyetlen fillért sem utalt a pekingi olimpián csúnyán megsérült sportolónak.
 
Baranyai: Végre ismét a régi lehetek! 2009. január 26. 16:35 VIDEÓKKAL! Hétfő délután az egyik belvárosi rendelőben látogatta meg Gyenesei István a pekingi olimpián súlyos karsérülést szenvedett Baranyai János súlyemelőnket. A sportért is felelős miniszter a büdzséből 300 ezer forintos hozzájárulással segítette az amúgy kontrollon lévő sportolót. Az oroszlányi srác mindent köszön, s most, hogy szinte már teljesen egészséges, lassan elkezdheti a komoly világbajnoki felkészülést.
 
Baranyai: Az akarat legyőzi a fájdalmat! 2008. szeptember 4. 21:27 A pekingi olimpián súlyos sérülést szenvedő Baranyai János jobb karjáról már lekerült a gipszsín, így napi két gyógytornával folytatódhat a rehabilitációja. A 77 kilogrammos kategóriában versenyző súlyemelő a SportHirado.hu-nak adott interjújában elárulta, még legalább egy hónapra van szüksége ahhoz, hogy teljesen ki tudja nyújtani a sérült testrészt, ennek ellenére már a jövő évi dél-koreai világbajnokságra gondol. Fűti a visszatérés vágya. Emlékezhetünk, Baranyainak augusztus 13-án a kínai fővárosban kifacsarodott a könyöke a harmadik szakításkísérletekor a 148 kg felemelése közben, a visszazuhanó hatalmas tömeg pedig a hátára esett.
 
Peking 2008: Baranyai János szerda este elhagyta a kórházat 2008. augusztus 14. 10:04 Baranyai János sérülése nem bizonyult súlyosnak, a nyíregyházi súlyemelő az eredeti terveknek megfelelően, augusztus 19-én utazhat haza. A 24 éves versenyző még szerda este elhagyta a kórházat.
 
Baranyai súlyos balesetet szenvedett! 2008. augusztus 13. 04:47 Baranyai János harmadik szakítási kísérlete közben súlyos sérülést szenvedett a pekingi játékok 77 kilogrammosok versenyében, és hordágyon kellett elszállítani. A sportág egyetlen magyar sportolója ezzel biztosan befejezte szereplését Pekingben.
 
Peking 2008: Baranyai Jánosé az egyetlen súlyemelőkvóta 2008. július 3. 17:51 A Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) elnöksége egyhangúlag elfogadta Juhász István szövetségi kapitány javaslatát, így Baranyai János lesz az egyetlen induló a pekingi olimpián.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu