KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BACZKO_BERNADETT"
Elfogytak a magyarok a cselgáncs-vb-n 2011. augusztus 25. 13:48 Baczkó Bernadett, Nagysolymosi Sándor és Gáspár Eszter után a 81 kg-os Csoknyai László is búcsúzott a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
 
Baczkó Bernadett hetedik helyen zárt 2008. augusztus 11. 12:35 A női cselgáncsozók 57 kilogrammos mezőnyében biztos pontszerzéssel és éremeséllyel kecsegtetett Baczkó Bernadett számára a Barbara Harel elleni második vigaszági mérkőzés a pekingi olimpián. A francia azonban a magyar lány fölé kerekedett, így a bronzéremért mérkőzhet, míg Baczkónak be kell érnie a hetedik hellyel.
 
A riói bravúrt ismételné meg Baczkó 2008. augusztus 11. 11:23 A női cselgáncsozók 57 kilogrammos mezőnyében biztos pontszerzéssel és éremeséllyel kecsegtet Baczkó Bernadett következő vigaszági fellépése a pekingi játékokon. Barbara Harel vár a magyar dzsúdóslányra a tatamin. Eddigi három összecsapásukból kettőt a francia hölgy nyert meg. Legutóbbi randevújukra a Rio de Janeiro-i olimpiai kvalifikációs világbajnokságon került sor, akkor a későbbi bronzérmes Baczkó örülhetett.
 
Pekli továbbvitte Baczkó Bernadettet 2008. augusztus 11. 09:04 Vereséggel kezdte meg szereplését Baczkó Bernadett a pekingi olimpia női cselgáncstornáján az 57 kilósok mezőnyében. Némi vigasz lehet, Baczkót a korábban két olimpián magyarként tatamira lépő, ám már jó ideje ausztrál színekben versenyző Pekli Mária győzte le, aki a következő körben is diadalmaskodott, így megteremtette a lehetőséget honfitársunknak a javításra a vigaszágon.
  
Elégedettek a dzsúdósok a sorsolás után 2008. augusztus 7. 16:50 Elégedett lehet a hatfős magyar olimpiai cselgáncsválogatott, amelynek valamennyi tagja verhető riválissal kezd Pekingben. A sors furcsa fintora, hogy az 57 kg-os Baczkó Bernadett éppen a bajai születésű, de Ausztráliában férjhez ment Pekli Máriát kapta ellenfélül.
 
Cselgáncs Világkupa: Baczkó Bernadett aranyérmes Rómában 2008. május 17. 17:57 A már olimpiai kvótás Baczkó Bernadett (57 kg) aranyérmet nyert a cselgáncsozók Világkupa-sorozatának római állomásán.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu