KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ATP_DUBAJ"
Álomdöntő: Federer-Djokovics Dubajban 2011. február 25. 17:41 A 16-szoros Grand Slam-győztes az idei melbourne-i bajnok, kétszeres címvédő ellen: álompárosítás a dubaji ATP-torna (2.33 millió dollár, keménypálya) szombati fináléjában. Federer még nem veszített szettet a tornán, s visszavágna az Australian Open elődöntőjében elszenvedett vereségért, Djokovics útja izzadságosabb volt, az elődöntőben szetthátrányba került, végül feladta ellene a küzdelmet a harmadik kiemelt, cseh Berdych.
 
Csillaghullás Dohában 2011. február 23. 23:38 Csak három kiemeltnek sikerült beverekednie magát a legjobb nyolc közé a dohai WTA-tornán, a két nagy favorit, Wozniacki és Zvonarjova mellett Jankovics járt sikerrel, Schiavone, Li és Peer ellenben csomagolhattak. A férfiaknál Federer könnyedén, Djokovics izzasztó meccsen jutott a legjobb nyolc közé Dubajban.
 
Jól startolt Federer Dubajban 2011. február 22. 17:37 Roppant magabiztosan jutott a nyolcaddöntőbe a négyszeres győztes Roger Federer a dubaji GP-n (2.33 millió dollár összdíjazás, kemény pálya), ahol 6:3, 6:3-ra verte India legjobbját, Somdev Devvarmant. Bemelegítésnek ez jó volt, a spanyol Marcel Granollers sem ígérkezik nehéz riválisnak a következő körben.
 
Egy ásszal kevesebb Dubajban 2011. február 16. 13:52 Csuklósérülés miatt visszalépett a jövő heti, dubaji ATP-tornától (keménypálya, 1.6 millió dollár összdíjazás) a brit teniszsztár Andy Murray. Ő lett volna a viadal harmadik kiemeltje (Federer és Djokovics mögött).
 
Kétnapos csatában védett címet Djokovics 2010. február 28. 14:09 A vártnál nehezebben, háromszettes csatában győzött a dubaji 1,6 millió dollár összdíjazású férfi tenisztorna kétnaposra nyúló döntőjében a címvédő Novak Djokovics az orosz Mihail Juzsnij ellen.
 
Új csúcs: 25 percig bírták Dubajban 2010. február 23. 12:38 VIDEÓ! Hivatalos világrekord született a dubaji férfi tenisztorna (kétmillió dollár, kemény pálya) első fordulójában, a brit Andy Murray és az orosz Igor Kunyicin hétfői mérkőzésén. A második gém szinte örökkévalóságnak tűnt, a skót tizennégy egyenlő állás után értékesítette kilencedik bréklabdáját, írd és mondd 24 és fél percig tartott a játék, ami példátlan a profi tenisztörténetben. A meccs kezdetétől az első pihenőig összesen harmincnyolc perc telt el. Végül viszonylag simán, 6:2, 6:3-mal hozta a kötelezőt a világranglista negyedik helyezettje.
 
Tüdőgyulladást kapott Federer 2010. február 21. 18:11 Tüdőgyulladás miatt visszalépett az indulástól a svájci világelső Roger Federer a jövő héten kezdődő dubaji ATP-tornán (kétmillió dollár, kemény pálya).
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu