KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ARANY_KUPA"
Chicharito-gól nélkül is nyert Mexikó 2011. június 26. 09:59 VIDEÓVAL!!! A két egyéni különdíjat is megszerző Javier Hernández ugyan a pasadenai döntőben nem talált a kapuba, de így is a mexikói labdarúgó-válogatott nyerte a CONCACAF-zóna legrangosabb tornáját, az Arany-kupát. Pedig a fináléban a hazai pályán szereplő amerikai együttes 23 perc után már 2-0-ra vezetett, de a címvédő ezután négyszer volt eredményes, megfordította a találkozót.
 
Plusz játékosokat nevezhet Mexikó 2011. június 20. 10:05 Az Arany-kupa szervezői lehetővé tették, hogy Mexikó új játékosokat nevezhessen a pozitív doppingmintát adott öt labdarúgó helyére.
 
Chicha álomgóllal mentette meg Mexikót 2011. június 19. 11:36 VIDEÓ! Honduras és Mexikó találkozik a 2011-es Arany Kupa elődöntőjében. A zöldmezeseket a Manchester United ásza, Javier Hernández mentette meg a lebőgéstől Guatemala ellen - és micsoda góllal!
 
Egy gól is elég volt a továbbjutáshoz 2011. június 15. 09:04 Jozy Altidore korai bombagóljával az Egyesült Államok 1-0-ra legyőzte Guadeloupét, így bejutott a negyeddöntőbe az Arany-kupán. A hazai együttest az előző fordulóban szintén 1-0-ra felülmúló Panama ezúttal 1-1-et ért Kanadával szemben, így csoportelsőként biztosította helyét a legjobb nyolc között.
 
Reggae Boyz: háromból három 2011. június 14. 12:40 A hétfői, utolsó forduló után a B csoportból Jamaica, Honduras és Guatemala jutott a nyolc közé az Egyesült Államokban zajló Arany-kupán.
 
Mexikó: három meccs, tizennégy gól 2011. június 13. 15:42 A címvédő mexikói labdarúgó-válogatott a kubaiak elleni ötgólos sikere után ezúttal Costa Rica nemzeti együttese felett aratott 4-1-es diadalt zajló Arany Kupán, az A csoport 3. fordulójában, ezzel csoportelsőként lépett tovább a negyeddöntőbe.
 
Hatalmasat blamáltak az amerikaiak 2011. június 12. 10:53 Az Egyesült Államok jókora meglepetésre 2-1-re kikapott Panamától a hazai rendezésű Arany-kupán, így a csoportkör utolsó fordulóján múlik, továbblép-e négyeséből. A panamaiak ráadásul már a félidőben 2-0-ra vezettek, a vendéglátóknak a szépítésért is meg kellett küzdeniük. A közép-amerikai ország most először győzte le az USA-t, amely korábban hatszor nyert az egymás elleni meccseken, két döntetlen mellett.
 
Jamaica a nyolcban, Grenada-Honduras 1-7 2011. június 11. 13:53 A címvédő Mexikó labdarúgó-válogatottja után Jamaica nemzeti együttese kvalifikálta magát másodikként a negyeddöntőbe az Egyesült Államokban zajló Arany Kupán azzal, hogy a pénteki játéknapon 2-0-ra legyőzte Guatemalát. Honduras is bizakodhat, 7-1-gyel végezte ki Grenadát, Costly triplázott. Az USA is továbbjuthat a második kör után, ha a papírforma szerint megveri Panamát.
 
Chicharito-tripla nemzeti mezben – videó 2011. június 6. 09:45 Javier Chicharito nem csak a Manchester Unitedben villog: a mexikói támadó mesterhármast vágott a Salvador elleni Arany-kupa-mérkőzésen, a harmadiknál amolyan panenkásan emelt a kapuba büntetőből. Az Aztékok végül 5-0-ra nyertek, valamennyi találat a második játékrészben esett. Costa Rica ugyanilyen különbséggel győzött, a szenvedő fél Kuba volt.
 
Kanada, Costa Rica: kibulizták egymásnak 2009. július 11. 10:34 Costa Rica és Kanada jutott tovább az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Arany Kupa A csoportjából. A két válogatott az első szakasz harmadik fordulójában 2-2-es döntetlent ért el egymás ellen, ami elég volt a továbblépésükhöz. Így Jamaika 1-0-ás sikere Salvador ellen mit sem ért...
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu