KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANGOL MÁSODOSZTÁLY"
Jól kibabrált Priskin Tamás a Watforddal 2008. október 21. 23:35 Fél órán keresztül brillírozott a Watford a Cardiff ellen az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, a Championship 12. fordulójában. Aztán Priskin Tamás összeugrott Darren Purse-szel, a vétkest kiállították, csapata pedig 2-0-s vezetésről 2-2-re adta hazai összecsapását. A QPR-ban Buzsáky Ákos végig a pályán volt a Swansea elleni idegenbeli gólnélküli találkozón, a többi magyar azonban nem jutott szóhoz csapatában. A Wolverhamptont 5-2-re megalázta a Norwich, így a Crystal Palace-t legyűrő Birmingham ismét visszaelőzött az élen.
 
Magyar góloknak tapsoltak Angliában 2008. október 18. 18:59 Nagy napja volt honfitársainknak Angliában. A Watford többek között Priskin Tamás két góljával nyert 3-0-ra a Southampton otthonában az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. Örömünket Londonban Buzsáky Ákos tette teljessé, a magyar középpályás szerezte ugyanis a QPR második, győztes gólját a Nottingham elleni találkozón.
 
Király: Van kiút a hullámvölgyből! 2008. október 10. 14:34 A Burnley jelenleg a kilencedik az angol labdarúgó-másodosztályban (Championship), ám Király Gábor még a kispadra sem fér oda a bajnokikon. Nemzeti csapatunk egykori kapusának kálváriája már hosszú ideje tart, ám Király mégsincs elkeseredve, sőt, úgy véli, a mellőzöttség végre újra fellobbantja benne azt a bizonyos tüzet. A Sporthirado.hu a futballistával, az apukával, és a magyar válogatott első számú szurkolójával beszélgetett a jelenről és a jövőről.
 
Lépéselőnybe került a Wolverhampton 2008. szeptember 20. 20:49 Miközben a meccsét kilenc emberrel befejező Wolverhampton 3-1-re győzött a Preston vendégeként, a Birmingham otthon szenvedett meglepetés vereséget a Blackpool ellen az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában. A Wolves ezzel már hárompontos előnnyel vezeti a tabellát. Buzsáky Ákos csereként lépett pályára a QPR-ban, ám ő sem segíthetett a Coventryben elszenvedett 1-0-s vereség elkerülésében. A válogatott Priskin Tamást nem is nevezte a döntetlenező Watford.
 
Angol labdarúgás, Championship: gól nélkül zártak Nottinghamben 2008. augusztus 10. 16:29 Gyenge iramú, unalmas mérkőzéssel zárult az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság első fordulója. A Nottingham Forest az élvonalból legutóbb kiesett Readinggel játszott vérszegény 0-0-t.
 
Nyert a Birmingham a Championship-rajton 2008. augusztus 9. 19:38 Megkezdődött az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság, a Championship 2008-2009-es idénye. Az élvonalból kipottyant hármak közül a Birmingham 1-0-ra nyert, a Derby otthon kapott ki ugyanilyen arányban, míg a Reading csak vasárnap játszik. A magyarok közül csupán ketten léptek pályára: a watfordi Priskin Tamást a 91. percben cserélték le, Tímár Krisztián pedig a 68. percben szállt be a Plymouthba.
 
Anglia: Tímár Krisztián három évvel meghosszabbította szerződését 2008. július 23. 17:18 Három évvel meghosszabbította szerződését az angol labdarúgó-másodosztályban szereplő Plymouth Argyle együttesével Tímár Krisztián.
 
Anglia: a veterán Andy Cole a Nottinghamhez szerződött 2008. július 7. 08:35 A másodosztályba feljutott Nottingham Forest labdarúgócsapata leigazolta az egykori angol válogatott csatárt, Andy Cole-t.
 
Tímár már a nyitányon játszhat? 2008. július 4. 18:26 A Plymouth Argyle labdarúgócsapatánál reménykednek abban, hogy Tímár Krisztián, a gárda védője már a szezon nyitányán visszatérhet a pályára. A magyar válogatott futballista még a 2007/2008-as bajnokság utolsó meccsén, a Wolverhampton ellen szenvedett súlyos fejsérülést.
 
Sturrock: Halmosinak is megvan az ára! 2008. június 17. 15:38 Nem zárkózott el Halmosi Péter eladása elől Paul Sturrock, a Plymouth Argyle labdarúgócsapatának menedzsere. A gólerős magyar szélsőért a Hull City érdeklődik leginkább, az együttes most jutott fel az élvonalba.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu