KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANDROS_TOWNSEND"
Lemarad a vb-ről az angol reménység 2014. április 30. 17:34 Lemarad a június 12-én kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokságról Andros Townsend, az angolok szélsője, akire csütörtökön bokaműtét vár.
 
A Spurs hosszabbított az új kedvenccel 2013. október 18. 19:26 A Tottenham Hotspur szerződéshosszabbítással jutalmazta Andros Townsend utóbbi hetekben mutatott teljesítményét, az angol szélső 2016-ig írt alá péntek este a klub hivatalos közleménye szerint. Townsend - akit kilencszer adtak kölcsön korábban - üstökösként robbant be az angol válogatottba a múlt héten, a meccs legjobbja volt a Montenegró elleni vb-selejtezőn. A 22 éves játékos alapembernek számít idén a Spursnél.
 
Álomdebütálás az angol válogatottban 2013. október 12. 23:22 Kilenc klubnak adta kölcsön a Tottenham korábban, mire sikerült kivívnia a bizalmat Andros Townsendnek, aki most már az angol válogatottban is letette a névjegyét. A 22 éves szélső - Gareth Bale potenciális utódja a Spursben - álomdebütálást produkált péntek este a Wembleyben. Bombagóllal lepte meg a közönséget, nem mellesleg tőle indult az az akció, amelynek végén Wayne Rooney megtörte a gólcsendet a szünet után Montenegró ellen. Anglia már csak egy győzelemre a vb-től.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu