KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANDRIJ SEVCSENKO"
Visszavonult az aranylabdás 2012. július 28. 12:01 Nem csak a válogatottnak, hanem a profi labdarúgásnak is búcsút intett 2004 aranylabdása, az ukrán futballsztár Andrij Sevcsenko - értesült a France Football. A Dinamo Kijevet hagyja ott, politikusnak áll.
 
Sevcsenko nélkül az angolok ellen? 2012. június 18. 09:21 Térdsérülése miatt kétséges az ukrán Andrij Sevcsenko szereplése kedden az angolok elleni utolsó csoporttalálkozón a labdarúgó Európa-bajnokságon. A lengyelekkel társrendező együttes szóvivője azt közölte, hogy a válogatott csapatkapitánya a bal térdét fájlalja, s emiatt vasárnap nem is edzett. Az ukránoknak hatalmas érvágás lenne a veterán csatár hiánya, ugyanis a szigetországiak ellen mindenképpen nyerniük kellene a továbbjutáshoz. Ukrajna első meccsén Sevcsenko két találatával 2-1-re legyőzte az azóta már kiesett Svédországot, majd 2-0-s vereséget szenvedett Franciaországtól.
 
Eltörött az állkapcsa az aranylabdásnak 2011. augusztus 15. 15:38 Néhány hétig biztosan nem léphet pályára Andrij Sevcsenko, a Dinamo Kijev és az ukrán labdarúgó-válogatott csatára, mivel egy bajnoki mérkőzésen eltörött az állkapcsa.
 
Sevcsenko megmentett egy szurkolót! 2011. július 12. 18:48 A biztonsági ember karjaiból mentette ki egyik rajongóját Andrij Sevcsenko, miután a Dinamo Kijev az ő góljával mentett pontot a Metaliszt Harkiv elleni ukrán bajnokin.
 
Jövőre befejezi a legendás csatár 2011. május 30. 16:14 A jövő évi Európa-bajnokság láthatjuk utoljára a pályán a futballvilág ukrán csatársztárját, az AC Milan és a Chelsea korábbi csillagát, Andrij Sevcsenkót. A kiváló csatár ugyanis bő tizenkét hónap múlva befejezi pályafutását.
 
Sevcsenko a hazai Eb után visszavonul 2010. december 7. 17:50 Visszavonul Andrij Sevcsenko: az aranylabdás játékos a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság után fejezi be a pályafutását.
 
Seva nélkül is megtréfálják a Selecaót? 2010. október 11. 15:09 Sárga-kék válogatottak találkoznak a Derby County stadionjában hétfő este fél kilenctől: a szinte mindig játékos futballal előrukkoló Brazília és hét barátságos meccse veretlen Ukrajna néz egymással farkasszemet. A jó meccs garantált, még akkor is jó edzőpartnerek lehetnek szomszédaink, ha keretükből hiányzik Andrij Sevcsenko.
 
Sevcsenko még másfél évet ad magának 2010. október 8. 15:58 Andrij Sevcsenko, 2004 aranylabdása bejelentette: a 2012-es Európa-bajnokság után befejezi labdarúgó-pályafutását.
 
Sevcsenko pénztárcát lopott - videó 2010. augusztus 3. 10:44 Eddig "csak" pazar futballtudományáról ismertük Andrij Sevcsenkót, de most újabb oldaláról ismerhetjük meg az ukrán klasszist. Az AC Milan és a Chelsea korábbi játékosa ugyanis zsebmetszőnek sem lenne utolsó...A népszerű Seva egy televíziós villáminterjú előtt csente el a gyanútlan riporter pénztárcáját, miközben átölelte őt. A Dinamo Kijev csatára természetesen visszaadta "trófeáját" az ezen jót nevető médiamunkásnak...De felhívjuk olvasóink figyelmét, legyenek nagyon óvatosak, ha valamikor összefutnak Andrij Sevcsenkóval!!!
 
Autóbalesetet szenvedett Sevcsenko 2009. december 3. 17:22 Autóbalesetet szenvedett Andrij Sevcsenko csütörtök délután Kijevben. A Dinamo csatára apróbb sérülésekkel megúszta az esetet, Porschéja azonban alaposan megszenvedte az ütközést ukrán hírügynökségi források szerint.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu