KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AMERIKAI_NOI_GYEPLABDA_VALOGATOTT"
Peking 2008, női gyeplabda: nehéz holland, sima amerikai győzelem 2008. augusztus 16. 06:49 A holland női gyeplabda-válogatott egy góllal nyerte az A csoport rangadóját Ausztrália ellen a pekingi olimpián. A negyedik fordulóban a B csoportban az Egyesült Államok gárdája három találattal bizonyult jobbnak Új-Zélandnál.
 
Peking 2008, női gyeplabda: Hollandia rangadót nyert Kína ellen 2008. augusztus 14. 08:15 Németország és Hollandia is őrzi veretlenségét a pekingi olimpia női gyeplabda tornájának harmadik fordulóját követően. Előbbiek a B csoportban az amerikait verték két góllal, utóbbiak az eddig hibátlan Kína csapatot múlták felül minimális különbséggel.
 
Peking 2008, női gyeplabda: Kína újabb kapott gól nélküli sikere 2008. augusztus 12. 14:47 A pekingi olimpia női gyeplabda tornájának második fordulójában a B csoportban döntetlent játszott egymással az Egyesült Államok és Japán, míg az A csoportban Kína második mérkőzését is kapott gól nélkül nyerte meg.
 
Peking 2008, női gyeplabda: ausztrál bravúr, amerikai pontmentés 2008. augusztus 10. 14:18 Az ausztrál női gyeplabda-válogatott bravúros győzelemmel kezdte szereplését a pekingi olimpián, miután remek második félidőbéli teljesítményükkel legyőzték a Koreai Köztársaság csapatát az A csoportban. Ugyanakkor a B csoportban az amerikaiak kétgólos hátrányból felállva a hajrában mentettek pontot Argentína ellen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu