KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AMANDA_BEARD"
Szavazás: Kovács Emese a legszexisebb! 2008. október 3. 22:38 „Ön szerint ki a legszexisebb úszónő?” – tettük fel a kérdést szeptember 22-én, hétfőn. Megkaptuk a választ, a SportHirado.hu olvasói egyértelműen állást foglaltak. Összesítettük a szavazatokat, melyeknek 38 százalékát a magyar úszósport egyik legnagyobb reménysége, a közelmúltban a Jövő SC-ből a Kőbánya SC-be szerződő Kovács Emese kapta.
 
Istennők a medencéből, vadak és vizesek 2008. szeptember 22. 14:00 Hogy melyik a legszebb sport? A kétszáz női mell. Naná, rajongunk a csinos úszónőkért. Szájtátva csapjuk össze a tenyerünket fantasztikus teljesítményük láttán, de igazán csak akkor esik le az állunk, amikor kikászálódnak a medencéből, és megcsodálhatjuk pompás alakjukat. A pekingi olimpián is a gömbölyded formák uralkodtak a Vizes Kockában. Ez is szép, az is szép, de ki a legszebb közülük? Lássuk csak! A teniszezőnők után górcső alatt az úszónők.
 
Meztelenül kampányolt az amerikai úszónő 2008. augusztus 6. 14:27 Amanda Beard, a kétszáz méteres mellúszás olimpiai bajnoka egy őt meztelenül ábrázoló poszteren a következő jelmondattal szólt az emberekhez: "Érezd magad kényelmesen - de ne más bőrében! Ne viselj szőrmét!"
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu