KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALEX_OXLADE_CHAMBERLAIN"
AOC visszalőtte az élre az Arsenalt! 2014. február 2. 19:14 Az Arsenal Alex Oxlade-Chamberlain duplájával hozta a kötelezőt a Crystal Palace ellen, hazai környezetben, a PL 24. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Az utolsó kilenc bajnokin mindössze két gólt kaptak összesen az Ágyúsok. A meccs hőse, a fiatal angol szélső, Oxlade-Chamberlian ezúttal belső középpályásként jutott szóhoz, és bizonyított. Hétfőn parádés zárómeccs várható: Manchester City-Chelsea!
 
Új sztár született az Emiratesben 2011. szeptember 29. 11:41 Az Arsenal beugró edzője elismeri, nehéz szülés volt az Olympiakosz elleni győzelem, és a visszavágóra már úgy szeretne menni, hogy csapata bejutott a nyolcaddöntőbe. Pat Rice a góllal debütáló Alex Oxlade-Chamberlaint méltatta, aki tisztában van vele, még nem kész játékos.
 
Átigazolási piac: a múlt hét krónikája 2011. augusztus 16. 10:15 Noha már tavasszal is köttettek (elő)megállapodások, hivatalosan hat hete indult be az átigazolási piac. Természetesen korai még végső elemzést írni a sikerességükről, de előbb-utóbb lezárulnak a komoly tárgyalások, helyet találnak maguknak a legnagyobb sztárok. Az elmúlt hét meglepően szűkös volt, legalábbis a megállapodások terén, a legnagyobb „durranást” jelentő ügy hivatalos lezárása már ennek a hétnek az első napjára esett.
 
Bankot robbantott az Arsenal 2011. augusztus 8. 19:12 Az Arsenal 15 millió fontért szerződtette a mindössze 17 esztendős Alex Oxlade-Chamberlaint a Southamptontól. Az Ágyúsok régóta vadásztak a támadóra, aki hosszú távon írt alá az Emiratesben.
 
Arsenal: közel a szupertehetség 2011. augusztus 7. 16:02 Az Arsenal napokon belül leigazolhatja a Southampton 17 éves szupertehetségét, az egyszeres angol U21-es válogatott Alex Oxlade-Chamberlaint - értesült a Daily Mirror.
 
Szupertehetséget vett az Arsenal 2011. június 10. 12:49 Az Arsenal 12 millió fontért szerződtette a Southampton szupertehetségét, Alex Oxlade-Chamberlaint a Mirror értesülései szerint.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu