KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALBERTO_ZACCHERONI"
Hosszabbítanak Zaccheronival 2012. június 25. 19:14 Két évvel meghosszabbították a japán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Alberto Zaccheroni szerződését - olvasható a tokiói sajtóban.
 
Totális káosz Japánban 2011. március 14. 14:28 Negyvenegy bajnokit halasztottak el Japánban a napokban bekövetkezett súlyos természeti katasztrófák következtében. Két barátságos válogatott mérkőzés sorsa is bizonytalan. A szövetségi kapitány Alberto Zaccheroni elhagyta az országot.
 
Japánban a Juventus volt edzője 2010. augusztus 30. 12:24 Alberto Zaccheronit nevezték ki a japán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. A helyi szövetség közleményben tudatta a megállapodás tényét, de további részletekkel nem szolgált. Az olasz szakember az előző idény végén állt fel a Juventus kispadjáról, miután a Zebrákkal a csalódást keltő hetedik helyen végzett a bajnokságban.
 
Istenítik a játékosok a Juve új edzőjét 2010. február 26. 15:13 El vannak ájulva Alberto Zaccheronitól a Juventus játékosai. A Ciro Ferrara helyére január végén kinevezett olasz vezetőedzőt géniusznak és megmentőnek titulálják Torinóban. Tény, az új seprű valóban jól seper, az 56 esztendős szakemberrel hat meccsből egyszer sem kaptak ki a Zebrák. Csütörtökön pedig az Európa-ligában is továbbjutottak.
 
„A Juve még nem gyógyult meg teljesen!” 2010. február 22. 13:10 Alberto Zaccheroni boldog, hiszen csapata vasárnap délután 2-1-re legyőzte a Bolognát az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. A vezetőedző kiemelte, Alessandro Del Piero egy vezér, de nem győzte hangsúlyozni: a Zebrák visszataláltak ugyan a helyes útra, de a sok negatív élmény még nem múlt el nyomtalanul.
 
Hét pontra a dobogótól a Juve 2010. január 31. 22:33 Döntetlennel indult a Zaccheroni-éra Torinóban, ahol a Juventus csak nyolc percig vezetett, végül meg kellett elégednie az egy ponttal a Lazio ellen. A huszonkettedik forduló után már hét pontra hízott a Zebrák hátránya a tabellán a harmadik helyezett AS Romától. Del Piero vitatott büntetőből szerzett gólt, Mauri egyenlített Zárate beadásából.
 
Kinevezték az új Juventus-edzőt 2010. január 29. 13:50 A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a szezon végéig Alberto Zaccheroni ül le Ciro Ferrara helyére a Juventus kispadjára. A következő idénynek azonban aligha vele vág neki az Öreg Hölgy, már csak azért sem, mert a tárgyalások meglehetősen jól állnak ez ügyben Rafael Benítezzel.
 
Újabb esélyes a Juve kispadjára! 2010. január 27. 13:10 Újabb név, újabb esélyes Ciro Ferrara helyére. A Juventus kardélen táncoló vezetőedzője helyett eddig elsősorban Guus Hiddink és Rafa Benítez neve vetődött fel, ám az ANSA hírügynökség szerint Alberto Zaccheroni lehet a befutó. Pikáns lenne egy korábbi Internazionale- és Milan-tréner a torinóiak kispadján...
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu