KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALBA_VOLAN_B"
Alba Volán-HC Csíkszereda a döntőben 2009. február 25. 20:03 Az Alba Volán és a HC Csíkszereda is legyőzte az SC Csíkszeredát a Hajrá Szereda! elnevezésű jégkorongtornán.
 
Gólgazdag újpesti és dunaújvárosi siker 2009. február 22. 20:40 Az Újpest és a Dunaújváros sikerét hozta a jégkorong OB I-es bajnokság vasárnapi játéknapja. A fővárosiak az NZ Starst verték 6-3-ra, míg az újvárosiak a megyei rivális Alba Volán otthonában diadalmaskodtak.
 
Újpesti siker az Alba Volán ellen 2009. január 21. 20:23 Az Újpesti TE együttese hazai pályán verte meg az Alba Volánt a jégkorong OB I-es bajnokságban.
 
Jégkorong, MOL Liga: egygólos Fradi-győzelem az Alba ellen 2008. november 25. 21:46 Mindössze egy gól született az Alba Volán második számú csapata és a Ferencváros mérkőzésén a jégkorong MOL Ligában. Az ötödik helyen álló Budapest Stars együttese hazai pályán magabiztosan verte 4-1-re a Miskolci Jegesmedvéket, amely ezzel továbbra is sereghajtó.
 
Jégkorong MOL Liga: pórul jártak a magyar csapatok Romániában 2008. november 16. 16:26 Az Alba Volán fiókcsapata 4-2-es, a Ferencváros 8-4-es vereséget szenvedett Romániában a jégkorong MOL Liga vasárnapi mérkőzésein.
 
A Miskolc a dudaszó előtt döntött 2008. október 17. 21:08 A jégkorong MOL Liga két utolsó helyezettje nagy csatát vívott egymással Székesfehérváron, s végül a miskolciak drámai körülmények között, három másodperccel a vége előtt ütötték a győztes gólt a két találatig jutó Popovics révén, s ezzel 2-1-re győztek.
 
Progym: papírforma-siker a Volán ellen 2008. október 5. 20:15 Nagy csatára késztette, ám 4-1-re kikapott az Alba Volán farmcsapata a Progym otthonában. A gyergyószentmiklósiak eddig nem mutattak valami meggyőző formát a jégkorong MOL Ligában, s egy ideig úgy tűnt, a kék-fehér fiatalok meglepetést okozhatnak, de a záró harmadban beindultak a hazaiak, akik magabiztosan győztek.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu