KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ADAM_MALYSZ"
Búcsúzik a síugrás legendája 2011. március 4. 10:50 Büszkeség, tisztelet és szomorúság – ez a három szó fejezi ki leginkább a lengyel közvélemény érzéseit, miután csütörtökön kiderült, lezárul egy sikerekben és élményekben rendkívül gazdag időszak az ország sportjának történetében. Március 26-án ugyanis befejezi pályafutását minden idők egyik legnépszerűbb és legeredményesebb síugrója, az ellenfelei által is nagyon kedvelt és tisztelt Adam Malysz.
 
Nemes felajánlás a szenvedő gyerekekért 2010. március 2. 16:18 A vasárnap zárult vancouveri téli olimpia két lengyel hőse, Justyna Kowalczyk és Adam Malysz is felajánlotta egy-egy sporteszközét arra a jótékonysági licitálására, amelynek bevétele egy szczecini Hospice-ház tragikus sorsú gyermekeit segítené.
 
Olimpiai legenda lett „Harry Potterből" 2010. február 21. 12:21 Leiskolázva a mezőnyt, vancouveri második, karrierje negyedik olimpiai aranyérmét nyerte a svájci síugró, a Harry Potter becenévre hallgató Simon Ammann szombaton a nagysáncon, beállítva a finn Matti Nykänen rekordját. Mögötte a második helyen a középsánchoz hasonlóan a lengyel Adam Malysz, a harmadikon pedig az osztrák Gregor Schlierenzauer végzett.
 
Svájcé az első olimpiai aranyérem! 2010. február 13. 20:40 Nyolc évvel a Salt Lake Cityben nyert két aranyérme után Simon Ammann diadalmaskodott a síugrók középsáncon rendezett versenyében, így Svájcé az első aranyérem a vancouveri téli olimpián. Ezüstérmes lett a lengyel Adam Malysz, míg harmadik helyen zárt az orsztrák Gregor Schlierenzauer.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu