KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ACO SZTOJKOV"
A Loki csatára Svájcban folytatja 2009. augusztus 14. 10:12 Aco Sztojkovot, a Debrecen csatárát a svájci első osztályban szereplő FC Aarau szerződtette.
 
Váratlan nyíregyházi győzelem Győrött 2008. november 1. 19:58 Meglepetésre 1-0-ra győzött a Nyíregyháza együttese a Győri ETO otthonában a labdarúgó NB I 13. fordulójában. A győriek előtt sok gólszerzési lehetőség adódott, ám egyet sem sikerült kihasználniuk, míg a vendégek egy ellentámadás után Aco Sztojkov góljának köszönhetően megszerezték a győzelmet.
 
Nyíregyháza: Lazareanu nélkül, de Sztojkovval együtt készülnek 2008. október 25. 11:00 Hazai pályán még nem szenvedett vereséget ebben a szezonban a Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Vasárnap a Zalaegerszeg együttese vizitál majd a szabolcsi megyeszékhelyen, akiknél a közelmúltban történt edzőváltás és a Fehérvár elleni győzelem után most ismét vérmes reményeket táplalnak a csapat vezetői.
 
Labdarúgás: Aco Sztojkovot meghívták a macedón válogatottba 2008. október 2. 13:26 Aco Sztojkov nyíregyházi szereplése és gólja válogatottságot ért a Spartacus csatárának. A macedón támadó akár már jövő hétvégén, Izland ellen bizonyíthatja jó formáját.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu