KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AACHEN"
A Hertha megalázta Stieberéket 2011. február 26. 15:32 A német másodosztályú bajnokság 24. fordulójában beleszaladt a nagy késbe Stieber Zoltán csapata, az Aachen. A sárga-feketék a listavezető Herthát fogadták és kaptak ki 5-0-ra. A végeredmény ráadásul már félórával a vége előtt kialakult, azaz akár nagyobb zakót is kaphatott volna a hazai alakulat. A nap másik meccsén a ligautolsó, egykor sokkal szebb napokat megélt Bielefeld az utolsó pillanatokban adott el két pontot a Paderborn ellen.
 
Szalai-gól, Stieber gólpassz - videó! 2010. október 27. 20:48 VIDEÓ! Öt perccel azután, hogy pályára lépett, máris gólt lőtt Szalai Ádám. A Mainz 22 éves magyar válogatott támadója 0-2-nél szállt be Aachenben, de góljával már csak a szépítésre futotta a Bundesliga-első vendégeknek - így a gólpasszt jegyző Stieber Zoltánék jutottak a legjobb 16 csapat közé a Német Kupában. A legnagyobb meglepetést az Offenbachben kieső Dortmund és a Gladbachban búcsúzó Leverkusen okozta.
 
Fogathajtás, Aachen: Lázár Zoltán és a magyar csapat ezüstérmes 2008. július 6. 16:12 Lázár Zoltán és a Lázár, Dobrovitz József, Juhász László összeállítású csapat is ezüstérmet szerzett a négyesfogatok között az aacheni nemzetközi fogathajtó versenyen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu