KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "1_FC_KOLN"
Tovább hajózik a Hamburg 2012. február 12. 19:53 Paolo Guerrero 88. percben szerzett találatával győzött 1-0-ra a Hamburg Kölnben a Bundesliga 21. fordulójának zárómeccsén. A vendégek végig agilisabbak voltak, jóllehet a Kecskések szereztek egy érvénytelen gólt. A kikötővárosiak sorozatban harmadjára maradtak veretlenek, a kölniek utolsó öt bajnokijukból négyet elvesztettek.
 
Kölnben öregszik meg Podolski? 2011. december 23. 16:59 A Bundesligában szereplő Köln két legyet ütött egy csapásra: előbb a főszponzor hosszabbított, ennek hatására a csapat gyöngyszeme, Lukas Podolkóski is a maradás mellett dönthet.
 
Óriási öngól, Gervinho-dupla debütálásán 2011. július 23. 17:24 VIDEÓ! Álmodni sem mertek volna jobb debütálásról az Arsenal szurkolói, hiszen Gervinho alig fél órát játszva duplázott a Kölnben rendezett felkészülési mérkőzésen. A jó iramú, izgalmas első félidőben az új szerzemény 16 perc alatt duplázott, de a szünetre Carl Jenkinson ritkán látható öngóljával 2-1-es eredménnyel vonultak a csapatok. A második félidő a rengeteg csere miatt felejthető volt, Arsene Wenger feje Conor Henderson sérülése miatt fájhat.
  
Újabb edzőváltás a Bundesligában 2011. április 27. 11:21 Azonnali hatállyal lemondott posztjáról Frank Schäfer, az 1. FC Köln vezetőedzője. Ezt szerdán jelentette be a klub.
 
Ilyen egy laza 90 méteres gól - videó 2011. március 31. 12:04 Egészpályás gól esett a német U19-es nemzeti bajnokságban, a Köln és a Wattenscheid összecsapásán. 3-2-es hátrányban a vendégek a lefújás előtti utolsó pillanatokban mindent bevetettek az egyenlítés érdekében, így kapusukat is előreküldték, vesztükre. A hazaiak hálóőre, Sven Potrikus lehúzta a szögletet, majd nem elkapkodva a dolgot, lazán, jó 90 méterről egyenesen az ellenfél kapujába rúgta a labdát. 4-2:
 
Jól felpofozták a Bayern-verőket 2011. március 11. 23:04 Kijózanító vereséget szenvedett a Köln otthonában a múlt héten a Bayern Münchent legyőző, a Bajnokok Ligájára pályázó Hannover a Bundesliga 26. fordulójának nyitómérkőzésén.
 
Szalai nélkül nem megy a Mainznak 2011. február 13. 21:22 Szalai Ádám nélkül nem volt puskapor a Mainzban, amely 4-2-es vereséget szenvedett a pár hete még kiesőjelöltnek tartott Kölntől. Podolski és Novakovic is duplázott, egymás után negyedszer győztek a Kecskések. Az élmezőnyhöz tartozó Hannover csak egy pontra volt jó Brémában.
 
BVB-átok, Bayern-kudarc – a helyszínről 2011. február 8. 09:56 Hazai népszerűségben három európai bajnokság is veri, mégis van valami különleges bája. Relatíve kevés a szupersztár, de a nézőktől roskadozik a lelátó. A hangulat karneváli, az étert a sör és a kolbász illata lengi be. Ez a Bundesliga, annak is két hétvégi rangadója: Borussia Dortmund-Schalke 04 és Köln-Bayern München - a helyszínről.
 
Bayern: vagy Robben, vagy Ribéry 2011. február 5. 13:20 Vajon mikor látjuk végre egyszerre a pályán Robbent és Ribéryt? Megfázás miatt kihagyta a szombati, kölni túrát a Bayern München holland ásza, a francia azonban a vártnál jóval korábban, már most visszatérhet térdsérüléséből. Van esély arra, hogy kezdjen, de valószínűbb, hogy Hamit Altintop cseréje lesz.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu