Dráma és harmadik felvonás Egerben

Szerző: shLétrehozva: 2008. április 27. 22:28
Hétfőn este 1-1-es döntetlenről folytatódik a férfi vízilabda-bajnokság fináléja. A három nyert mérkőzésig tartó párharc első két ütközetét egyaránt a hazai együttes nyerte meg. Mivel az alapszakaszban a hevesiek zártak jobban, ezért a döntőben ők kezdtek pályaválasztóként - amit ki is használtak. Igaz, nagy nehézségek árán, csupán hosszabbítás után, de legyőzték 11-10-re az angyalföldieket, így előnnyel utazhattak a Vasas otthonába. A címvédő azonban jelezte: ez a párharc nem dől el hamar, a fővárosban a piros-kékek 11-7-es sikert arattak Birosék ellen, ezzel kiegyenlítették a hátrányukat.


Jön a dráma harmadik felvonása, ismét Egerben. A Bitskey-uszodában a telt ház garantált, hiszen két kiváló, nemzetközi szinten is jegyzett együttes feszül egymásnak.

A Vasasnak bravúr kell, idegenben is le kell győznie Gerendás György gárdját, ha meg akarja védeni címét. Ellenkező esetben a Brendon-UPC-ZF Eger fennállása legnagyobb sikerét érheti el a bajnoki cím elhódításával.

Igaz Szécsiék már azzal is sporttörténelmet írtak, hogy a fináléba verekedték magukat, a LEN-kupában pedig ugyancsak eljutottak a végkifejletig. Akkor elbuktak az orosz Csehovval szemben, egész biztos, hogy a kettőből legalább egy serlegre igényt tart a hevesi együttes. Szóval nincs mese, hétfőn este 18 órától nagy meccs lesz.

Kérdés: melyik csapat tesz nagy lépést a hőn áhított bajnoki cím felé?
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu