Elindult az olimpiai bajnok tornasulija

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 11. 11:07
Hétfőn végre valóra vált Sydney olimpiai bajnok klasszisnának, a Sopronban élő Csollány Szilveszternek régóta dédelgetett álma: megnyitotta tornaiskoláját. A sportág iránt érdeklődő gyermekek mellett tervei szerint tart majd "száraz" edzéseket a szinkronúszóknak, vezet foglalkozásokat versenytáncosoknak, a lazaság könnyedség mindkét sportágban alapvető, ehhez próbálja hozzásegíteni a sportolókat.


A "Szilas" néven közismert sportember elszántsága, fanatizmusa, munkabírása, kitartása közismert. E tulajdonságok tették Sydneyben a "Gyűrű urává", s ezen személyiségjegyekre bizony óriási szüksége volt ahhoz, hogy mostantól egy igen barátságos légkört árasztó, tiszta, szép tornateremben fogadhassa a sportág iránt érdeklődőket.

 

Csollány Szilveszternek rengeteg munkája van abban, hogy hétfő délutántól kifejezetten kellemes, kultúrált környezetben tarthatja foglalkozásait. Rengeteget dolgozott, hiszen a terem, amelyet gyönyörűen berendezett a tornasport számára, alapos felújításra szorult.

 

Szervezte a festést, intézte a tornaszerek szállíttatását, takarított, nem szégyellte a mellékhelyiség tisztítását sem. A közeljövőre többek között azt tervezi, hogy különböző állatfigurákat függeszt majd fel a terem falaira, hogy még otthonosabb, a gyerekek számára még meghittebb, barátságosabb legyen a környezet. Emellett szeretne még nagyobb igényeket kielégíteni, tervezi újabb szőnyegek, szerek vásárlását, s ehhez támogatókat keres.

 

A sok takarításba, szervezésbe nem tagadja, kicsit elfáradt. De - mint mondta, elégedetten végignézve a termen - megérte.

 

"Az volt az elképzelésem, hogy békés, nyugodt, családias légkörben tartom majd a foglalkozásokat. Köszönettel tartozom Faragó János úrnak, a terem tulajdonosának a segítségéért, támogatásáért” – mondta a tornasport legendája.

 

Az olimpiai bajnok kiemelte: nem az a célja, hogy bajnokokat neveljen, hanem hogy megszerettesse a gyerekekkel a sportágat, megismertesse őket az alapokkal, egészségre neveljen. Nem élsportot, hanem tömegsportot akar, de minél többen mennek el hozzá, annál nagyobb a valószínűsége, hogy tehetséges, akár a versenyszerű tornában is sikerek elérésére képes gyerek kerül a kezei közé. Ha valaki, ő biztos felismeri, meglátja a tehetséget!

 

A torna iránt érdeklődő gyermekek mellett tervei szerint tart majd "száraz" edzéseket a szinkronúszóknak, vezet foglalkozásokat versenytáncosoknak, a lazaság könnyedség mindkét sportágban alapvető, ehhez próbálja hozzásegíteni a sportolókat.

 

A későbbiekben koedukált "felnőtt oktatást" is felvenne a programjába a Csollány Szilveszter tornasuli, azaz idősebbeknek is tartana olyan erősítő foglalkozásokat, amelyekre ha rendszeresen eljárnak, az jót tesz az érintetteknek, mind az erőállapot, kondíció, mind pedig a külső megjelenés terén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu