Wozniacki felállt és Tokió bajnoka lett

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 2. 11:44
Szezonbeli ötödik WTA Tour-győzelmét aratta a tokiói 2 millió dollár összdíjazású női tenisztornán Caroline Wozniacki, aki hátrányból fordítva győzte le Jelena Gyementjevát a szombati fináléban.


Az első helyen kiemelt dán nem tudott mit kezdeni az első játszmában nyerők sorát ütő 2006-os bajnokkal, ám a második felvonásban saját elmondása szerint mindent egy lapra téve támadni kezdett, amely végül győzelmet ért számára.

A 20 esztendős Wozniacki diadalával maradt a világranglista második helyén, ám ha két mérkőzést nyer a jövő heti 4,5 millió dolláros pekingi tornán, akkor átveheti a világelsőséget Serena Williamstől, aki sérülés miatt továbbra sem léphet pályára.

TORAY PAN PACIFIC OPEN, TOKIÓ, DÖNTŐ:
Wozniacki (dán, 1.)-Gyementyjeva (orosz, 7.) 1:6, 6:2, 6:3

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Régi ismerőssel találkozik Szávay Ági
Nem tudta megismételni tokiói bravúrját Arn Gréta, így Szávay Ági valószínűleg egyedüli magyarként indul az ázsiai csúcsversenyen, a pekingi premier kategóriás WTA viadalon. A világranglistán 36. kiskunhalasi születésű lány az...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Közel Wozniacki a világelsőséghez
Bejutott a fináléba a második fordulóban Arn Grétát búcsúztató Caroline Wozniacki a tokiói 2 millió dollár összdíjazású női tenisztornán, annak ellenére, hogy a döntő szettben 5:0-s előnyét kis híján eladta Viktorija Azarenka...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu