Újabb doppingoló teniszező bukott le

Létrehozva: 2013. július 27. 14:41
A nemzetközi szövetség a napokban tiltotta el Viktor Troicki szerb teniszezőt másfél évre az aktív játéktól doppingvétség miatt, most pedig itt az újabb hír: horvát sporttársa, az ATP világranglistán 15. helyezett Marin Cilic már nemcsak vétséget követett el, hanem pozitív tesztet produkált.


 

A horvát sajtó szombati hírei szerint a 24 éves Marin Cilic, az ATP férfi tenisz-világranglista 15. helyezett játékosa pozitív doppingtesztet produkált, a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) pedig már vizsgálódik az ügyben.

A horvát teniszező, aki a jövő héten fejtheti ki álláspontját, április végén, a müncheni tornán akadt fenn az ellenőrzésen. Két héttel azután vettek tőle ismét mintát, hogy Monte-Carlóban ellenőrizték.

A Jutarnji list értesülése szerint a teszt "glükóz óvatlan használatát" állapította meg. A pozitív eredményről állítólag a wimbledoni torna idején szerzett tudomást a 24 éves teniszező, ezzel magyarázható, hogy visszalépett a francia Kenny de Schepper elleni második fordulós mérkőzésétől.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megizzadt Brazília, de döntőbe jutott
A házigazda Brazília jutott elsőként a 2013-as Konföderációs Kupa döntőjébe, miután kemény küzdelemben 2-1-re legyőzte Uruguay együttesét. A meccs negatív hőse Diego Forlán volt, aki büntetőt hibázott az összecsapás elején. A...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu