Orosz házidöntő lesz az aucklandi tornán

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 9. 09:41
Jelena Gyementyjeva és Jelena Vesznyina került be a döntőbe az aucklandi tenisztornán. Előbbi két játszmában Aravane Rezait verte meg, utóbbi pedig nagy csatában, három szettben lépett tovább a brit Anne Keothavongon.


Az előző évi második helyét már biztos nem ismétli meg Aravane REzai, a francia versenyző ugyanis meglehetősen sima vereséget szenvedett Jelena Gyementyjevától.

A világranglista 97. helyezettje már az első szerváját sem tudta hozni, bár aztán visszajött a brékhátrányból, mégis Gyementyjeva maradt fölényben, és magabiztosan, 6:2, 6:2-re nyerte a meccset 67 perc játék után.

Jóval nehezebb dolga volt Jelena Vesznyinának, aki Anne Keothavong ellen diadalmaskodott. Itt már az első szett is 69 percig tartott, ekkor még a brit nyert. A másodikban az orosz 6:1-re mosta le ellenfelét, következhetett a mindent eldöntő játszma.

A záró felvonásban a hetedik játékig mindenki hozta a saját adogatását, akkor azonban Keothavong elvesztette saját szerváját, igaz, ő ezt vitatta, és dühösen kérte számon a bírón az egyik ítéletet.

5:5-nél ment el végül a hajó a brit számára, ekkor újabb adogatást vesztett, és Vesznyina végül behúzta a meccset.

 

AUCKLAND, ELŐDÖNTŐ:
Gyementyjeva (orosz) Rezai (francia) 6:2, 6:2
Vesznyina (orosz) Keothavong (brit) 6:7 (3-7), 6:1, 7:5

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu