Murray, Ferguson és a Hajszárító

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 4. 10:45
Szerdán Andy Murray kemény, ötszettes csatában legyőzte Fernando Verdascót a wimbledoni nyílt teniszbajnokság negyeddöntőjében. A meccs után a BBC riportere megkérdezte tőle, hogy az edzője, Ivan Lendl nem gondolkozott-e el még azon, hogy néha alkalmazza a meccsen nézőként részt vevő Sir Alex Ferguson híres Hajszárító-módszerét. Az újságíró utólag elnézést kért a provokatív kérdésért.


 

A brit Andy Murray ötszettes (4:6, 3:6, 6:1, 6:4, 7:5) csatában győzte le a spanyol Fernando Verdascót a wimbledoni nyílt teniszbajnokság negyeddöntőjében úgy, hogy kétszettes hátrányból állt fel. A meccsen kint volt a skót teniszező honfitársa és nagy rajongója, Sir Alex Ferguson, a Manchester United leköszönő menedzsere.

A meccs után Murray-t meginterjúvolta a BBC riportere, Garry Richardson, aki feltette neki azt a kérdést is, hogy edzője, Ivan Lendl nem szokta-e alkalmazni Ferguson elhíresült módszerét, a Hajszárítót, amikor kemény szavakkal teremti le csapatát, hogy jobb eredményre sarkallja.

"Egyálatlán nem, de nem tudom, miért is kellene elmondanom ezt nyilvánosan" - válaszolta kissé meglepődve Murray, majd rögtön a meccsre tért. A riportert később több angol újság is bírálta a kérdésért, de a teniszező később megvédte.

"Ne legyünk túl szigorúak Garry Richardsonnal - írta Murray a Twitteren. - Rossz napja volt, és később elnézést kért tőlem. Egyébként 15 percet beszéltem a meccs után Fergusonnal, elbűvölő ember, remek sztorijai vannak."

A BBC interjújából egyébként már kivágták a sokat kritizált kérdést. Andy Murray elődöntős ellenfele a lengyel Jerzy Janowicz lesz Wimbledonban.

2013-AS WIMBLEDONI NYÍLT TENISZBAJNOKSÁG

FÉRFI EGYES, NEGYEDDÖNTŐK:
Novak Djokovics (szerb, 1.) - Tomás Berdych (cseh, 7.) 7:6, 6:4, 6:3
Juan Martín Del Potro (argentin, 8.) - David Ferrer (spanyol, 4.) 6:2, 6:4, 7:6(7-5)
Jerzy Janowicz (lengyel, 24. - Lukasz Kubot (lengyel) 7:5, 6:4, 6:4
Andy Murray (brit, 2.) - Fernando Verdasco (spanyol) 4:6, 3:6, 6:1, 6:4, 7:5

Az elődöntő párosítása: Novak Djokovics - Juan Martín Del Potro, Andy Murray - Jerzy Janowicz

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Újabb lépés a Djoko-Murray döntő felé
Összejött a Novak Djokovics-Juan Martín del Potro elődöntő Wimbledonban! A világelső a korábbi döntős Tomás Berdychet, a sérülten remeklő argentin a Roland Garros-finalista David Ferrert verte három szettben szerdán. A másik...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu