Londonban vágott vissza Londonért Djoko

Szerző: SHLétrehozva: 2012. november 7. 17:37
Szinte biztos, hogy elődöntős Novak Djokovics a londoni, évzáró ATP-világbajnokságon, és könnyen lehet, hogy ezzel elkerüli a másik csoport nagyágyúját, Roger Federert. Ismét nehezen melegedett be, az első szettben még csak bréklabdához sem jutott, de a végén már ő volt az úr az olimpiai bajnok, a legutóbbi Grand Slam-győztes ellen.


Murray-brékkel indult a találkozó, amelyet meg is tudott védeni a brit sztár, így a tornán először szettet veszített a világelső. Djokovics a második játszma hatodik játékában vágott vissza, a meccsen első, a szettben egyetlen bréklabdáját értékesítve.

A harmadik felvonásban tovább emelt a színvonalon a szerb, hat lehetőségéből kettőt értékesített, Murray egyszer vissza tudott jönni a hátrányból, de másodszorra már nem, Djokovics két bréklabdát is hárítva, két és fél óra játék után kiszerválta a meccset a közönség nagy bánatára.

A sanhaji Masters csúcsmeccsén szintén elbukta a szettet, és nyerte a következő kettőt a belgrádi, de volt még törlesztenivalója bőven ebben a párharcban, hiszen azt megelőzően a US Open döntőjében, és a londoni olimpia elődöntőjében is vereséget szenvedett a skóttól.



KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Villámrajtot vett Federer Londonban
Alig 69 perc alatt tette névjegyét Roger Federer a londoni ATP-világbajnokságon, ahol szinte hibátlan tenisszel 6:3, 6:1-re mosta le a pályáról a sérült Rafael Nadal helyét betöltő Janko Tipszarevicset a B-csoport nyitányán....
Tovább a teljes cikkhez »

Ajánlott fogadóirodák

Bet365 100%-os 15.000 Ft bónusz

Unibet 100%-os 10.000 Ft bónusz

Bwin.com 20 millió játékossal

Címkék: Novak Djokovics
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu