Federer volt a "gyilkos" a krimiben

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 4. 22:18
Hihetetlen meccsen, 2 óra 56 perc alatt győzte le Roger Federer a hazai közönség előtt játszó, és meccslabdát hibázó Feliciano Lópezt a 2,835 millió eurós férfi salakos tenisztorna 2. fordulójában. A krimibe illő találkozót vicces módon a rövidítések nyújtották maratonivá: a svájci klasszis 7:6, 6:7, 7:6-ra nyerte meg a csatát.


López megbabonázta Federert, de lehet, hogy a kiemeletlen spanyolt babonázta meg a madridi közönség. Ami biztos, a hispán mostanában remek formát mutat, amit az is bizonyít, hogy három napja Belgrádban játszott Novak Djokoviccsal döntőt. 

Nos, a lendületben lévő López a harmadikként kiemelt Federert is megszorongatta, sőt! A harmadik szettben meccslabdáról hibázott! A meccs kiegyensúlyozottságára egyébként jó példa, hogy csupán az első szettben sikerült egyszer-egyszer elvenniük a rivális adogatását. Vagy úgy is fogalmazhatnánk, kiválóan adogattak a felek.

Így nem csoda, ha fej-fej mellett haladtak egymás mellett mindhárom játszmában a játékosok, ha nincsenek a rövidítések, valószínűleg holnap reggel is teniszeznek még. Tényleg fantasztikusan izgalmasan alakult a mérkőzés: az első szettben 15-13-ra (!) a svájci, a másodikban 7-1-re (!) a spanyol, a harmadikban 9-7-re ismét Federer diadalmaskodott (már 5-2-re is vezetett, 6-5-nél pedig meccslabdája volt Lópeznek).   

Végül Federer lett a "gyilkos", de a svájci sokat nem pihenhet, hiszen a következő körben, már holnap délután négy órakor a belga Xavier Malisse vár a tavalyi döntősre. A nagyok (Rafa Nadal és Novak Djokovics) könnyedén nyertek a nap folyamán, a két évvel ezelőtti bajnoknak viszont nagyon meg kellett szenvednie. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
CR7 kiszurkolta a sikert Nadalnak
Sorozatban már a 35. meccsét nyerte salakon a világelső Rafa Nafal hazai közönség előtt Madridban, miután gond nélkül, kereken másfél óra alatt megoldotta házi feladatát a ciprusi Markosz Bagdatisz ellen (6:1, 6:3)...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Madridban folytatódott a szupersorozat
Nincs megállás, Madridban folytatta veretlen 2011-es menetelését Novak Djokovics, aki a 2,835 millió eurós férfi tenisztorna 2. fordulójában a dél-afrikai Kevin Andersont verte 6:3, 6:4-re....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu