Djokovics és Davigyenko is jól rajtolt

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 9. 12:48
A szerb Novak Djokovicsnak az argentin Juan Martin Del Potro felett aratott győzelmével rajtolt a férfi teniszezők év végi csúcsviadala, a Mesterek Kupája, amelynek Sanghaj ad otthont, és ahol a nyolc résztvevő között 4,55 millió dollárt osztanak fel. A második mérkőzésen az orosz Nyikolaj Davigyenko nagy csatában, három játszmában legyőzte a francia Jo-Wilfried Tsongát.


A hetedik kiemelt argentin kiválóság Juan Martin Del Potro körül az első szett legvégén fogyott el a levegő, hatodik adogatójátékát már elvesztette a szerb világranglista-harmadik Novak Djokovics ellen. Ez egyben azt is jelentette, hogy 7-5-el hozta a játszmát a belgrádi.

 

A folytatásban megint öldöklő csata következett, de az idei Australian Open győztese előhúzott néhány ászt a tarsolyból, és nem ismert kegyelmet az utolsó három játékban. A két sztár másodszor találkozott egymás ellen, 2007-ben a US Openen is a szerb nyert három játszmában.

 

Az október végi párizsi tenisztornán, a Mestersorozat utolsó állomásán győztes Jo-Wilfried Tsonga két szettben bukott el a francia fővárosban elődöntőig jutó Nyikolaj Davigyenkóval szemben, parádés mérkőzésen. A francia brékhátrányból is vissza tudott jönni az utolsó szettben, de a mindent eldöntő rövidítésre már nem maradt ereje.

 

TENISZ, MESTEREK KUPÁJA, SANGHAJ, 4,55 MILLIÓ DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁS

ARANY CSOPORT:
Davigyenko (orosz, 4.) - Tsonga (francia, 6.) 6:7 (6-8), 6:4, 7:6 (7-0)
Djokovic (szerb, 2.)-Del Potro (argentin, 7.) 7:5, 6:3


A HÉTFŐI MŰSOR:
Vörös csoport, 1. forduló:
Roger Federer (svájci, 1.)-Gilles Simon (francia, 8.)
Andy Murray (brit, 3.)-Andy Roddick (amerikai, 5.)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu