A döntők döntője: Nadal vs Djokovics

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 10. 23:29
A címvédő, immár 21 mérkőzés óta verhetetlen Novak Djokovics csap össze Rafael Nadallal a londoni ATP-vb-trófeáért, nem lesz tehát svájci versenyző a hétfőn, 21 órakor kezdődő fináléban, az O2 Arenában.


Wawrinka brékelőnyből került brékhátrányba az elején, a Djokovics elleni elődöntőben, és ezt nem tudta megemészteni, 3:3-tól 3:6, 0:2-ig összesen két labdamenetből jött ki győztesen. Djoker második adogatásból is rendkívül magas százalékban nyerte a pontokat, és nem engedte vissza a meccsbe a svájcit.

A szerb bosszút forral azután, hogy alulmaradt Nadallal szemben az év végi világelsőségért folyó csatározásban, de nem csak emiatt van törlesztenivalója, hiszen legutóbbi vereségét éppen a spanyollal szemben szenvedte el a US Open-döntőben.

Nadal  - aki 22-16-re vezet a párharcban - először lenne világbajnok, de ehhez kevés lesz az a teljesítmény, amit legutóbb mutatott Djoko ellen. Sanghajban 6:3, 6:4-re kikapott tőle.

ATP-VILÁGBAJNOKSÁG, kemény pálya, hatmillió dollár
2. elődöntő
Djokovics (szerb, 2.)-Wawrinka (svájci, 7.) 6:3, 6:3

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nadal először lehet világbajnok
Túl sokat hibázott Roger Federer, így nem volt igazi esélye megakadályozni Rafa Nadal továbbjutását a 2013-as ATP-világbajnokság vasárnapi, első elődöntőjében, a londoni O2 Arenában. A mallorcai csak másodszorra tudta...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Novak Djokovics
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu