A csehek nem akarnak Playstation-döntőt

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 15. 23:48
A várakozásoknak megfelelően a két nagyágyú, azaz Novak Djokovics és Tomás Berdych győzelmével zárult a belgrádi Davis-kupa finálé első, pénteki játéknapja. Radel Stepáneknek nem volt reális esélye a világ legjobb formában lévő játékosa ellen, mint ahogy a Janko Tipszarevics helyére beugró Dusan Lajovicsnak sem a csehek kedvencével szemben. Szerbia-Csehország 1-1.


Bár a szerbek élvezi a hazai pálya előnyét, mégis a címvédésre kínálkozhat nagyobb esély, hiszen párosban szinte verhetetlennek tűnik Csehország.

Szerbiának bravúr kellene vasárnap a zöldfűlű, az ATP-versenyeken, vagyis a tenisz élvonalában eddig mindössze ötször nyerő Lajovicstól.

A 23 éves teniszező megtette, ami tőle tellett, becsületesen helytállt, de nem tudta elkerülni, hogy egyenlítsenek a csehek pénteken.

"Nem játszottam rosszul ahhoz képest, hogy szerintem rengetegen csak most láttak először teniszpályán" - nyilatkozta Lajovics.

Berdychék taktikája adott, a következő két meccsen nem hibáznának, aminek jutalma az újabb trófea lenne.

"Amikor Djokovicsot látom játszani, az olyan, mintha Playstationt néznék. A legjobb módszer ellene, ha kihúzzuk a csatlakozót" - utalt a csehek első számú versenyzője arra, hogy már az utolsó párharc előtt döntésre kell vinniük a dolgot, hogy ne kelljen szembeszállnia a US Open-döntő óta verhetetlen szerbbel.

DAVIS-KUPA-DÖNTŐ 2013, BELGRÁD, KEMÉNY PÁLYA, FEDETT
Szerbia-Csehország 1-1 az első nap után

Djokovics-Stepánek 7:5, 6:1, 6:4
Berdych-Lajovics 6:3, 6:4, 6:3

Címkék: Novak Djokovics
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu