Kifeküdt részegen az új pókervilágbajnok

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 24. 07:31
Kínos helyzetbe hozta egyik barátja az újdonsült pókervilágbajnokot, Joe Cadát. A büszke cimbora még a WSOP (World Series of Poker) nyári versenyeinek idején megörökített képeit tette a napokban közkinccsé, amint az immár világhírű, ám akkoriban még ismeretlen, alig 22 éves társa alkoholtól kábultan fekszik egy kocsma asztalán. Nem éppen az a látvány, amit az új nagykövetétől elvárna a pókertársadalom, persze az sem meglepő, hogy egy tini néha-néha felönt a garatra.


A WSOP főversenyében éppen az a jó, hogy minden évben nagy eséllyel kerül elő egy addig ismeretlen figura, aki megnyerve a világ legnagyobb versenyét egy csapásra világhírnévre tesz szert. Nem volt ez másképp 2009-ben sem, amikor Joe Cada ért fel a trónra.

Nagy volt az öröm az ifjú titán köreiben, hiszen 8,547 millió dollár ütötte a markát, de győzelmével egy sor olyan feladat nehezedett hirtelen a nyakába, amelyről sokan megfeledkeznek. Az elképesztő médiaérdeklődés mellett egy csapásra a kártyajáték új zászlóvivője lett, bármit cselekszik, innentől milliók tudnak majd róla.

A hirtelen jött hírnévből persze az előkerülő régi ismerősök is profitálnak, egyikük saját honlapján egy terjedelmes „fotóösszeállítással" kedveskedett nyári lakótársának. A képek közé becsúszott egy-két kínos darab is, ahol Cada erősen illuminált állapotban tölti első estéjét a fényes Las Vegasban.

„Amikor júniusban szobát vett ki nálam ez a kölyökképű srác, majd velünk bulizott és pókerezett a WSOP-n, gondolni sem mertem, hogy néhány hónappal később világbajnokként távozik a városból" – emlékezett vissza a fotókért felelős, büszke barát.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu