Vízilabdagála az ausztrálok ellen

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 17. 19:51
Tíz góllal nyert a magyar férfi vízilabda-válogatott Ausztrália legjobbjai ellen a péntek esti, kaposvári barátságos mérkőzésen.


BARÁTSÁGOS FÉRFI VÍZILABDA-MÉRKŐZÉS:
Magyarország-Ausztrália 13-3 (3-1, 5-2, 2-0, 3-0)
a magyar góldobók: Varga Dénes, Kiss G. 3-3, Biros 2, Madaras, Hosnyánszky, Varga Dániel, Varga II. Zs., Hárai 1-1

A júliusi, sanghaji világbajnokságra készülő hazai együttes idei hetedik hivatalos találkozóját vívta. A nemzeti együttes történetében először játszott Kaposvárott, ahol korábban csak bemutató meccsen szerepelt.

Kemény Dénes gárdája hét közben közös edzéseken vett részt az ausztrálokkal, pénteken viszont már hivatalos jelleget öltött a két fél csatája. Teltház előtt három perc elteltével született meg az első találat: a kétszeres olimpiai bajnok Madaras Norbert balkeze villant. A folytatásban aztán fokozatosan elhúzott a magyar csapat (3-1, 5-2, 10-3), különösen a pekingi ötkarikás aranyérmes Varga Dénes, továbbá a csapatkapitány, a háromszoros olimpiai bajnok Biros Péter és a szintén három olimpiai elsőséget a magáénak valló Kiss Gergely volt elemében, mindhárman parádés lövésekkel vették be az ausztrálok kapuját, de a többi hazai találatot sem érhette kifogás.

Egy hónappal a vb-rajt előtt megnyugtató képet mutatott magáról mind védekezésben, mind támadásban a magyar válogatott, amellyel az amúgy ezúttal is szívósan, harcosan pólózó ausztrál együttes érdemben semmit sem tudott kezdeni.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu