Remekeltek a magyar öttusázó lányok

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 14. 20:15
A nap első felében Kovács Sarolta és Cseh Krisztina, míg délután Vörös Zsuzsanna és Gyenesei Leila jutott be a fináléba a Londonban zajló öttusa-világbajnokságon. Összességében megállapítható, hogy a kombinált szám kevésbé ment jól versenyzőinknek, vívásban és úszásban azonban ott vagyunk az élmezőnyben.


Kovács Sarolta mindhárom számban az élmezőny közelében maradt. Az vívás során a hetedik, úszásban a negyedik, míg a harmadik, kombinált számban a tizedik lett. Összesítésben pedig az első elődöntős mezőny második helyén végzett. Cseh Krisztina fantasztikus vívásának köszönheti, hogy ott lehet a vasárnapi döntőben. Az 1989-es születésű öttusázónk ugyanis ebben a számban a harmadik lett, míg a másik kettőben sorrendben a 21. és 22. Összesítésben hatodikként zárt.

A második elődöntőben Gyenesei Leila mindenkit lepipált az úszás során, első lett, a vívásban a hetedik, a kombinált számban 17. lett. Végül harmadikként mehetett tovább. Vörös Zsuzsa Cseh Krisztához hasonlóan parádés teljesítményt mutatott be a páston, senki sem tudta megverni. A medencében azonban alulteljesített, tizedikként ért célba, míg a harmadik számban csak a 23. lett. Tizedik helye azért elég volt a fináléhoz. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu