Kaposvárra tartanak a Sáfrán-testvérek?

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 28. 19:00
A Kaposvári Vízügyi SC-be igazolhatnak a pekingi olimpián is lehetőséghez jutó Sáfrán-testvérek. A két fiatal kenussal szerdán ül le tárgyalni a somogyi klub vezetése.


Sáfrán Mátyás és Sáfrán Mihály Kolonics György tragikus halála után került be a pekingi ötkarikás csapatba, és az 500 méteres kenu kettes versenyszámban állt rajthoz Pekingben. A fiúk a középfutamban a nyolcadik helyen értek célba, ami kevés volt a döntőhöz.

 

A tehetséges duó a jövő egyik nagy reménysége, az előttünk álló években várhatjuk tőlük a kimagasló eredményeket – lehetséges, hogy kaposvári színekben…

 

Információk szerint Sáfránék szerződése lejárt fővárosi egyesületükben, a KSI-ben, illetve a Domino-Honvédban és a sportolók maguk keresték meg a kaposvári klubot. Az egyeztetések megkezdődtek, szerdán pedig személyesen is találkoznak az érintettek.

 

A Vízügyi SC-ben az elmúlt években a kajak szakág volt előtérben, néhány évvel ezelőtt Borhi Zsombor a világbajnoki címig jutott és kétszer is bekerült az olimpiára utazó magyar csapatba. A helyiek szerint nagyot lendítene a sportág népszerűségén, ha válogatott kenusok igazolnának Kaposvárra. A hírek szerint Sáfránék többször edzenének, edzőtáboroznának is a somogyi megyeszékhelyen. A szerződés aláírása alighanem már csak pénzkérdés…

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu