Ha igazán kell egy jó szomszéd...

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 11. 15:06
Megtartotta egyik aranyfokozatú támogatóját a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB). Az egyik legrégebbi magyar szervezet elnöke, Schmitt Pál további négy évre szóló együttműködésről írta alá a szerződéseket a Co-op Hungary Zrt.-vel. A hétfő délelőtti sajtótájékoztatón mind a két fél elégedetten nyilatkozott az eddigi - három olimpiai ciklust áthidaló - kapcsolatukról. Az eseményen megszámlálhatatlan mértékben gyűltek össze az ötkarikás játékokon összeszedett aranyérmek. Ott volt többek között Kulcsár Győző, Kárpáti György, Molnár Tamás, Vári Attila is. De tiszteletét tette a magyar női kézilabda-válogatott játékosai közül Hornyák Ágnes és Szamoránszky Piroska is.


A Coop részéről Csepeli Lajos igazgatósági elnök elmondta, hogy oda kell figyelni azokra, akik komoly értéket képviselne. Hozzátette, hogy kiemelten támogatják majd a két legsikeresebbnek ítélt csapatsportágat, a Magyar Kézilabda Szövetséget és a Magyar Vízilabda Szövetséget.

A 100%-ban magyar tulajdonú cégről tudni kell, hogy tavaly ötszáz milliárd forintos árbevételt ér el, és bár a világválság közepén járunk, vezetői mégis fontosnak tartják a sport támogatását. 

Schmitt Pál, a MOB elnöke mielőtt elkezdte volna beszédét, kisebb "nótaszóra" kérte fel az egybegyűlteket. A vállalat reklámszlogene mindenki számára ismert, ám azt ne firtassuk, hogy milyen minőségben sikerült ezt élethűen visszaadni.

"Büszkék vagyunk erre a kapcsolatra. Tipikusan az az eset, amikor a minőség találkozik a minőséggel. Ehhez a kapcsolathoz méltóan szeretnénk szerepelni a londoni olimpián."

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu