Elmarad Erdei Zsolt címmeccse

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2011. december 2. 13:42
Immár hivatalos: elmarad Erdei Zsolt címmérkőzése: a boxingscene.com internetes portál szerint megsérült a magyar profi ökölvívó jobb keze. A klasszis menedzsmentje pénteken kora délután megerősítette a szomorú hírt.


A félnehézsúly veretlen klasszisa december 31-én Taveris Clouddal mérkőzott volna.

Az oldal az esetet ismerő forrásra hivatkozva azt írta, hogy edzés közben sérült meg Erdei, s az orvosi vizsgálatok után derült ki, hogy vállalni tudja-e a december 31-re kiírt összecsapást a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) bajnoka ellen.

A korábban a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú és a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnoki címét is birtokló Erdei Németországban készült 34. profi mérkőzésére, amelynek Anaheim lett volna a házigazdája.

A menedzsment a következő tájékoztatást adta pénteken kora délután:

„Megsérült Erdei Zsolt jobb keze Németországban, az első sparringolással töltött hét végén. Az orvosi kezelés ellenére a világbajnok ökölvívó nem javult, az orvosok 4-6 hét pihenést javasoltak, ami lehetetlenné teszi, hogy folytassa a felkészülést és ringbe léphessen a december 31-én Tavoris Cloud elleni világbajnoki címmeccsen."

A közlemény szerint Erdei Zsoltot megviselték az elmúlt napok történései, így sem ő, sem menedzsmentje nem kíván nyilatkozni a jövő hétfőn délelőtt sorra kerülő sajtótájékoztatóig.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu