Egy kutya okozta Vörös Zsuzsa balesetét

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 12. 17:33
Miután napvilágot látott, hogy az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok öttusázónő, Vörös Zsuzsa balesetet szenvedett, azonnal a székesfehérvári Szent György Kórház felé vettük az irányt. A sportoló azonban sajnos nem egyezett bele, hogy a SportHirado.hu meglátogassa őt. Most csak a családdal és a közeli hozzátartozókkal kíván találkozni, mert mint mondja - „nem vagyok olyan állapotban, hogy mutogassam magam” -, így fotót sem lehetett készíteni. Ennek ellenére a történtek részleteibe beavatta lapunkat.


Mivel a kiváló öttusázó telefonját rendre kinyomta, ezért a napokban az edzősködéstől visszavonuló Kulcsár Antal számát tárcsáztuk. Az Alba Volán-Bericap volt szakosztály-igazgatója, egyben a női válogatott korábbi szövetségi kapitánya éppen Vörös ágya mellett tartózkodott, s azonnal átadta neki a telefont.

- Annyit tudunk csak, hogy Pátkán lovagolt, amikor a baj történt. Hogy került Pátkára, a Székesfehérvártól 25 kilométerre levő faluba?

- Ott tartják bérben a csikómat, s mivel volt egy kis szabadidőm, gondoltam „bejáratom”, lovagolok rajt egy kicsit.

- Mi történt ekkor?

- Minden a megszokott rend szerint zajlott, ám egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy kaukázusi kutya közelít felénk. Bevallom, megijedtem, hiszen támadólag lépett fel, s ezt a ló is megérezte.

- Azt tudja már, hogy kinek a kutyája volt?

- A szomszéd kertjéből szökött meg, eddig mindig láncon volt, de most elszabadult.

- Ön pedig?

- Először ráestem a nyeregkápára, ami a nyerek eleje, magasabb része, s jól beütöttem magam, aztán le is estem. Egyik baj hozta a másikat, mert az előbbi miatt úgy ütöttem meg a májam környékét, hogy vérömlenyt találtak a területen, míg az esés következtében az ujjam sérült meg, mert közben kapaszkodtam.

- Mit mondanak az orvosok?


- Már a délelőtti ultrahang megállapította, hogy a vérömleny eltűnt a máj környékéről, ami mindenképpen bizakodásra ad okot, de megfigyelés miatt még néhány napig bent tartanak. Ami pedig az ujjamat illeti: az ízületek miatt műtét vár rám, de egyébként nem érzem magam rosszul. Azért szeretnék innen minél gyorsabban kikerülni…



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu