Cseh: Phelps magánügye, ha drogozik!

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 2. 14:54
Szomorú olyan képeket látni, amit a minap az egyik brit bulvárlap közölt a 14-szeres olimpiai bajnok úszóról, Michael Phelpsről. A fotón az amerikai idol éppen marihuánát szív egy üvegcsőből. Világ-, és Európa-bajnokunk, Cseh László nem szereti az effajta történeteket, véleményét azért megosztotta a SportHirado.hu-val. Úgy fest, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, az amerikai úszószövetség és a szponzorok is szemet hunynak az eset felett.


Cseh László éppen Balatonfűzfőn edzőtáborozik, ám természetesen ő is értesült legnagyobb riválisa, Michael Phelps rémtettéről.

 

„Természetesen nem jó, ha valaki, pláne egy ilyen nagyszerű sportember drogozik - kezdte megkeresésünkre Peking háromszoros magyar ezüstérmese. - Úgy gondolom, szabadidejében mindenki azt csinál, amit akar. Én alapjában véve teljesen más beállítottságú ember vagyok, egyáltalán nem érdekel a kábítószer. Én mindig igyekszem úgy viselkedni, hogy másnap ne kelljen magyarázkodnom."

 

Phelps természetesen szánta-bánta tettét, és azonnal elnézést kért. Olybá tűnik, az amerikainak szerencséje lesz, ugyanis a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, az amerikai úszószövetség, valamint a szponzorok is megbocsátottak neki. Az esetnek azért bizonyára lesznek következményei.

 

„Huszonhárom esztendős vagyok, és a medencében elért sikereim ellenére úgy viselkedtem, mint egy zabolátlan tizenéves - mardosta magát az úszófenomén. - Tisztában vagyok azzal, hogy pozitív példával kellene járnom, nem pedig a rosszat mutatnom. Nagyon sajnálom a történteket, ezúton kérek bocsánatot mindenkitől. A nyilvánosság előtt ezennel megígérem, hogy soha többé nem fordul elő velem mégegyszer ilyen butaság."

 

AZ A BIZONYOS FOTÓ PHELPSRŐL

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu