Zidane elvállalná a franciákat

Szerző: SH, MTILétrehozva: 2011. október 4. 12:40
A világ- és Európa-bajnok Zinedine Zidane nem zárja ki, hogy a jövőben ő irányítja majd szövetségi kapitányként a francia labdarúgó-válogatottat. "Miért ne? Nem lenne rossz. Az életben akármi megtörténhet" - nyilatkozta a 39 éves középpályás a Le Parisiennek.


Zidane a múltban azt mondta, nem érdekli az edzősködés, de már jó ideje nemcsak tanácsadóként, hanem José Mourinho egyik közvetlen segítőjeként is dolgozik a Real Madridnál, amellyel 2002-ben Bajnokok Ligáját nyert. A Canal televíziónak adott egyik korábbi interjújában azt is elárulta, hogy beiratkozott egy edzői tanfolyamra.

Az 1998-ban aranylabdás Zidane biztos benne, hogy a francia válogatott ott lesz a jövő évi Európa-bajnokságon. A csapat vezeti a D selejtezőcsoportot, egy ponttal megelőzve Bosznia-Hercegovinát. A franciák pénteken Albániát, jövő kedden a bosnyákokat fogadják az Eb-selejtező utolsó két körében. "Nincs miért nyugtalankodnunk, biztosan ott leszünk az Eb-n" - mondta a 108-szoros válogatott Zidane, szerinte Laurent Blanc jelenlegi szövetségi kapitány nagyon jó munkát végez.
 
SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Három egymást követő siker. Szerinted kijuthat-e a magyar labdarúgó-válogatott 1972 után ismét az Eb-re?
Persze, mostantól nincs megállás, találkozunk az Eb-n! 11.5%
 
A hollandok más dimenziót képviselnek, becsúszhatunk másodikként - de a pótselejtezőn elvérzünk 24.2%
 
Végre leverjük a svédeket: másodikként, a pótselejtezőben csodát teszünk és kijutunk! 41.5%
 
Miről beszélünk? 22.8%
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu