Zárate és Forlán az Interé!

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 31. 15:46
Az Inter kölcsönvette a Laziótól az argentin csatár Mauro Záratét, akit jövő nyáron, 15 millió euró fejében a Giuseppe Meazza Stadionban is tarthat. A 18-szoros olasz bajnok közben bejelentette, hogy az aranycipős, kétszeres gólkirály Diego Forlán nála folytatja.


A Sky Sport Italia 15:45 körül jelentette be, hogy az Inter kölcsönveszi Mauro Záratét a Laziótól (opciós joggal). A 24 éves argentin csatárt a fekete-kékek főhadiszállására várják (via Durini).  Az Inter három millió eurót fizet, jövő nyáron 15 millióért végleg Milánóba költöztethetik.

Mint az a Gazzetta dello Sport élő, videós közvetítéséből kiderült, négy évre ír alá a Lazio gólvágója, összesen mintegy 12 milliót kereshet majd.

Szerződésében olyan záradékok is vannak, miszerint bónuszt kap, ha eléri a tíz gólpaszt az idényben, és a 15. gólja után is komoly pénzjutalomban részesül.

Hivatalos: a 2010-es vb legjobb játékosa, a 2011-es Copa Américán Urugugayjal győztes Diego Forlán az Internazionale labdarúgója. Kétéves szerződést látott el szignójával - közölte az Inter honlapja. Állítólag ötmmillió eurót kapott a 32 éves támadóért az Atlético.

Forlán eddigi gólmérlege: Indipendiente: 37, Manchester United: 13, Villarreal: 58, Atletico Madrid: 90, válogatott: 31.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu