Young miatt érdemelt ikszet a United

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 6. 14:33
A keddi Real Sociedad - Manchester United Bajnokok Ligája-mérkőzésen nemcsak azért nem érdemelt győzelmet az egyébként nevesebb és esélyesebbnek tartott vendéggárda, mert ötlettelen és unalmas futballt játszott, hanem mert Ashley Young arcpirító műesése révén szerezte meg kis híján a vezetést. Robin van Persie azonban kihagyta a megítélt büntetőt, így a sors most igazságot szolgáltatott.


 

Ashley Youngot nem hiába nevezik a műesések koronázatlan királyának, mert a 16-oson belülre kerülve néha elképesztű - urambocsá' - pofátlansággal veti magát a gyepre egy ártatlan szituációban, és a játékvezetők már nem egyszer "megették" ezt a színjátékot.

Ez történt a Real Sociedad elleni Bajnokok Ligája-meccs 69. percében is, az angol válogatott szélső hatalmasat esett úgy, hogy szinte senki sem ért hozzá, de mivel igen látványosra dolgozta ki a piruettet, Nicola Rizzoli játékvezető egy sípszóval jutalmazta a szélső fáradozásait.

Robin van Persie azonban kihagyta a megítélt tizenegyest, ami legalább annyira igazságosnak tekinthető, mint a 0-0-ás végeredmény. Persze, sok támadó esik el könnyen, ha szerelik a védők, de Ashley Young esete különleges. Olyannyira, hogy már a Manchester United szurkolóinak sem tetszenek ezek az akciói, mert a futballban nem az a lényeg, hogy csaljunk, és így nyerjünk.

ASHLEY YOUNG ARCPIRÍTÓ MŰESÉSE:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
MU-döntetlen; City, Bayern: tovább
A Bayern Münchennek sovány 1-0-s, a Manchester Citynek parádés 5-2-es győzelemmel jött össze a továbbjutás a legjobb 16 közé a Bajnokok Ligája D-csoportjában. Álvaro Negredo triplázott, Sergio Agüero duplázott, míg a cseh bajnok...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Ashley Young
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu