Walcott: Az Arsenal most bárkit legyőz

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 6. 18:55
Theo Walcott, az Arsenal sérülésből nemrég visszatért klasszis szélsője szerint jelenleg nincs olyan csapat Angliában, amelyik képes lenne legyőzni az Ágyúsokat, akik 14 forduló után négy ponttal vezetik a Premier Legue-et, és valóban remek formában várják a folytatást.


 

Az Arsanal az Everton csapatát fogadja a Premier League 15., hétvégi fordulójában, és annak ellenére nem lesz könnyű győzelmet aratni az Emirates Stadionban, hogy az Ágyúsok a tabella élén állnak, előnyük négy pont a Chelsea előtt, a liverpool gárda viszont egy nagy győzelmen van túl, az Old Traffordról hozott el három pontot.

Theo Walcott, a londoni csapat nemrég visszatért angol válogatott szélsője szerint jelenleg nincs olyan gárda Angliában, akit Arsene Wenger együttese ne tudna legyőzni. "Csak magunkra figyelünk" - mondta Walcott a London Evening Standardnak.

"Az emberek mondhatják, hogy az Arsenal nem elég jó ahoz, hogy megnyerrje a bajnokságot, de négy pont az előnyünk az élen, és a csapatból mindeki fantasztikusan játszik. A sérültjeink karácsonyra végre újra edzenek, hiszünk magunkban, és szép futballt játszunk."

"Azt gondolom, hogy jelenleg senki sem tud megverni bennünket a bajnokságban, ha úgy játszunk, mint eddig."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooney nélkül kell felkelnie a Unitednek
A Manchester United rég nem látott mélypontra süllyedt a hétközi fordulóban, mikor az Everton 1-0-ra győzni tudott ellene az Old Traffordon, és a bajnoki címvédő együttes a tabella kilencedik helyére zuhant. Valami egyértelműen...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Theo Walcott
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu