Vermaelennek vége, Djourounak hat hét

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 17. 15:36
Nincs irigylésre méltó helyzetben Arsene Wenger és az Arsenal. Azon kívül, hogy a csapat az elmúlt hetekben sorra elbukta a fontosabbnál fontosabb meccseit, még a stabilnak tartott játékosairól is le kell mondania. A kapusgondok mellett csütörtökön kiderült,Thomas Vermaelen az egész szezont kihagyja, Johan Djourou pedig hat hetet pihen.


A belga védő szeptember óta csak kívülről szemléli csapattársait, makacs Achilles-ín-sérülése azonban sokkal súlyosabb annál, mint az elsőre tűnt. A futballista a törökök elleni Eb-selejtezőn szedte össze azt, ami miatt az egész idénye odalett.

Miközben elsőre néhány hetes pauzáról beszéltek az orvosok, kiderült, januárban újra meg kell műteni. A szurkolók és az együttes is arra számított, hogy március végére, április elejére rendbe jöhet Vermaelen - ehhez képest Wenger csütörtökön bejelentette: ebben a szezonban már nem számíthat játékosára.

S hogy a baj ne járjon egyedül az is kiderült, hogy a másik védő, Johan Djourou vállsérülése okán hathetes pihenőre számíthat. A svájci válogatott bekk az MU elleni FA-kupa-csatában sérült meg, de a játékos csak az utolsó néhány mérkőzésen lesz bevethető a bajnokságban. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bendtnert akarják, bármi áron...
A Blackburn Rovers indiai tulajdonosai "megaajánlatot" készítenek az Arsenal dán befejező csatáráért, Nicklas Bendtnerért - tudta meg a Daily Mail....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu